Calix-suksiboksi on laadukas ja helppokäyttöinen

Hiihtolomat lähestyvät! Ruotsissa valmistettu, helppokäyttöinen Calix-suksiboksi on erinomainen valinta talven rientoihin. Kahan valikoimassa on saatavilla kuusi eri mallia, joiden tilavuudet vaihtelevat 390–500 litran välillä. Calixilta löytyy myös erinomainen tuote sähköautoille.

Katolle asennettava suksiboksi tuo lisätilaa matkatavaroille, joten pidempikin matkanteko sujuu mukavasti. Calix-boksien valikoimassa on sekä pitkiä ja leveitä laskettelusuksille ja lumilaudoille sopivia bokseja että kaupunkikäyttöön suunniteltuja, pienempiä kuljetuslaatikoita. Kaikki Calix-suksiboksit suunnitellaan ja valmistetaan Ruotsissa, joten ne toimivat erinomaisesti pohjoisissa olosuhteissa.

Calix-suksibokseja on saatavilla valkoisina ja mustina. Kuvassa erityisesti sähköautoille suunniteltu Aero Loader -malli.

Sulavalinjainen Calix-suksiboksi on helppo kiinnittää ja pakata

Calix-boksien valikoima koostuu kuudesta eri mallista, joista löytyy varmasti oikeanlainen vaihtoehto kaikenlaisiin tarpeisiin. Malliston suurimmat suksiboksit ovat tilavuudeltaan huimat 500 litraa, ja sisälle mahtuvien suksien maksimimitta on 210 cm. Kaikki Calix-suksiboksit ovat suunnittelultaan sulavalinjaisia ja tyylikkäitä.

Calix-suksiboksi aukeaa erikoissaranan avulla kummaltakin puolelta.
Calix-suksiboksin kansi aukeaa kaikissa malleissa molemmilta sivuilta.

Calix-kuljetusratkaisujen suunnittelussa on keskitytty tuotteiden helppokäyttöisyyteen – on tärkeää, että boksin paikoilleen asentaminen, lastaaminen ja purkaminen onnistuvat helposti. Calix-suksiboksi kiinnitetään kattotelineisiin helppokäyttöisillä Quick Grip 2.0 -pikakiinnikkeillä. Kiinnikkeen molempia oransseja koukkuja työnnetään, kunnes ne ovat kiinni telineessä. Lopuksi boksi kiinnitetään paikoilleen kääntämällä nuppia myötäpäivään, kunnes kuuluu ”klik” -ääni. Käytön helpottamiseksi kaikki Calix-boksit aukeavat molemmilta puolilta ja niiden lukoissa on suojakorkki esimerkiksi jäätymistä vastaan.

Suksille tarkoitettujen boksien lisäksi Calix-valikoimassa on myös erityisesti matkatavaroille suunniteltu, kokoontaittuva Urban Loader, joka tarjoaa lisätilaa esimerkiksi ostoksille tai matkatavaroille. Urban Loaderin tilavuus on 500 litraa ja se lukitaan mukana tulevalla riippulukolla.

Kaikilla Calix-bokseilla on viiden vuoden takuu.

 

Innovatiivinen Calix Aero Loader on ihanteellinen sähköautoille

Calix-boksivalikoiman kenties mielenkiintoisin tuote on Aero Loader, sillä se on kehitetty erityisesti sähköautoja silmällä pitäen. Nopeasti katsottuna voisi ajatella, että suksiboksi on kiinnitetty auton katolle väärinpäin, mutta todellisuudessa erikoinen muotoilu perustuu ilmanvastuksen minimointiin.

Aero Loader -kuljetuslaatikon innovatiivinen, pisaran mallinen muotoilu säästää polttoainetta ja pidentää sähköautojen ajosädettä. Boksin aerodynaamisen muotoilun on testattu pienentävän kulutusta noin 7 % verrattuna perinteisempään Calix H22 -malliin. Kuten muutkin Calixin suksiboksit myös Aero Loader on valmistettu kevyestä ABS-muovista, joka kestää hyvin iskuja, lämpöä, pakkasta ja auringonvaloa.

 

> Tutustu Calix-suksiboksien valikoimaan Autoluettelossa


Muista myös kätevä nousutuki!

Suksiboksi tuo kaivattua lisätilaa matkatavaroille ja urheiluvälineille, mutta tavaroiden kurkotteleminen katolta on työlästä, ja lyhyemmille henkilöille jopa mahdotonta. Kuraista autoa vasten varpaillaan kurottelu sotkee varmasti myös vaatteet.

Onneksi kurotteluongelmaan on nykyään saatavilla monenlaisia apuvälineitä. Esimerkiksi auton oven kiinnityslenkkiin asennettava nousutuki on helppo ja nopea tapa päästä käsiksi suksiboksiin vaatteita sotkematta.

 

Lue myös: Testissä suksiboksin vaikutus sähköauton kulutukseen

Jaa tämä artikkeli: