Bosch Aerotwin -pyyhkijänsulat nyt myös sähköautoihin

Hyvää alkanutta vuotta 2022! Alkuvuosi on perinteisesti kylmä ja luminen, mikä tarkoittaa haasteita auton pyyhkijänsulille. Sulkia kuluukin juuri nyt vaihtokuntoon kiihtyvään tahtiin. Siksi on oiva hetki ilmoittaa, että Bosch Aerotwin -valikoimasta löydät nyt pyyhkijänsulat myös sähköautoille ja hybrideille!

Raidallinen tuulilasi haittaa näkyvyyttä.

Talviolosuhteet kuormittavat merkittävästi pyyhkijänsulkia – oli sitten pakkasta tai kurakelejä. Sulat saattavatkin kulua vaihtokuntoon jopa yllättävän nopeasti, joten jos pyyhintäjälki jää raidalliseksi, kannattaa sulkien kunto ottaa tarkempaan syyniin. Kuluneiden sulkien jättämä, suttuinen jälki haittaa näkyvyyttä etenkin silloin kun aurinko paistaa matalalta.

Liikenneturvallisuuden ja ajomukavuuden kannalta on tärkeää vaihtaa vialliset sulat viipymättä uusiin.

Bosch Aerotwin -pyyhkijänsulat
– nyt myös sähköautoille!

Jos pyyhkijänsulkasi kaipaavat vaihtoa, ovat Bosch Aerotwin -sulat erinomainen vaihtoehto. Nämä rungottomat sulat sopivat hyvin pohjoisiin olosuhteisiin, sillä niissä on vähemmän jäätyviä niveliä kuin perinteisissä pyyhkijänsulissa. Aerotwin-sulissa on käytetty Boschin patentoimaa Power Protection Plus -kumiseosta, joka tekee niistä kestävät ja hiljaiset.

Täyssähkö- ja hybridiautot ovat yleistyneet Suomessa merkittävästi viime aikoina, joten luonnollisesti myös kysyntä niiden kulutus- ja huolto-osille on kasvanut voimakkaasti. Boschin pyyhkijänsulkien ja takalasin pyyhkimien ohjelma kattaa noin 98 % ajoneuvokannasta, joten valikoimasta löytyy nykyään sulat myös useimpiin täyssähkö- ja hybridiautoihin.

Bosch Aerotwinin edut pähkinänkuoressa

  • Erinomainen suorituskyky kaikissa sääolosuhteissa
  • Rungottomissa sulissa vähemmän jäätyviä niveliä, parempi toimivuus pakkassäällä
  • Voimakas, tasainen paine aikaansaa raidattoman lopputuloksen
  • Hiljainen pyyhintä, ei nitinää
  • Edistyksellinen kumiseos hellävaraisempi tuulilasille – vähemmän hankausta ja kulumaa
  • Asennus on helppoa ja nopeaa kätevän sovitinjärjestelmän avulla
  • Soveltuvuus yleisimpiin ajoneuvoihin, nyt myös sähkö- ja hybridiautoihin!

> Bosch -pyyhkijänsulat Autoluettelossa

 

Huom! Lumi ja jää kuluttavat pyyhkijänsulkia etenkin, jos tuulilasia yritetään puhdistaa kiireessä pelkkien sulkien voimalla. Tällöin tuulilasiin kiinnijäätyneiden sulkien kumiosat repeytyvät herkästi, ja painava lumi puolestaan rasittaa pyyhkimien varsia. Puhdista siis tuulilasi huolellisesti lumiharjalla ja jääraapalla ennen liikkeellelähtöä!

Lue myös muut talviset vinkit autoilijalle.

Jaa tämä artikkeli: