Erämessut Riihimäellä 7.-9.6.2024

Hei kaikki luonnossa liikkujat! Kansainväliset Erämessut järjestetään Riihimäen Urheilupuistossa ensi viikonloppuna, 7.–9.6.2024. Myös Kaha esittelee paikan päällä retkeilyyn sopivaa tuotevalikoimaa osastolla 441. Tervetuloa!

Erämessuilla esitellään muun muassa telttoja ja muita retkeilyvarusteita.

Kansainväliset Erämessut on Suomen vanhin ja suurin eräalan tapahtuma. Metsästyksen, kalastuksen ja retkeilyn aktiiviset harrastajat kokoontuvat Riihimäen keskustassa sijaitsevalle messualueelle vaihtamaan kokemuksia sekä tutustumaan alan uutuustuotteisiin ja palveluihin. Erämessut järjestetään tänä vuonna 25. kerran. Ensimmäistä kertaa messut järjestettiin vuonna 1972.

Erämessut 2024

  • Paikka: Riihimäen Urheilupuisto, Pohjolankatu 6–8
  • Ajankohta: Perjantaista sunnuntaihin 7.–9.6.2024
  • Aukioloajat: perjantaina ja lauantaina klo 10–18 ja sunnuntaina
    klo 10–17

Tapahtumassa on kaiken kaikkiaan yli 300 näytteilleasettajaa sekä runsaasti metsästykseen, kalastukseen, retkeilyyn ja luontoon liittyvää ohjelmaa koko perheelle. Liput tapahtumaan joko Lippu.fi:stä tai messuportilta. Tutustu näytteilleasettajiin ja ohjelmaan: eramessut.fi.

 


Kahan löydät osastolta 441

Myös Kaha on messuhulinassa mukana ja osastomme 441 löytyy tapahtuman ulkoalueelta, portin 2 läheisyydestä. Osastollamme pääsee tutustumaan paljon kiinnostusta herättäneisiin, auton katolle pystytettäviin Thule-kattotelttoihin, helposti reissulle mukaan otettaviin Kenyon-sähkögrilleihin sekä korkealaatuisiin IndelB-kylmälaukkuihin.

> Tutustu Thule-kattotelttoihin

Nähdään Erämessuilla!

Jaa tämä artikkeli: