Hanki tukeva koiraverkko autoon! Tutustu Travall-tuotteisiin

Koira on monille perheenjäsen, joka matkustaa mukana – minne ikinä mennäänkään. Siksi myös lemmikin matkustusmukavuuteen ja -turvallisuuteen kannattaa panostaa hankkimalla koiraverkko autoon. Tukeva koiraverkko rajaa lemmikille oman, turvallisen paikan auton tavaratilasta.

Auton tavaratilaan asennettava koiraverkko on järkevä hankinta, sillä irrallaan autossa matkustava koira voi äkkijarrutus- tai onnettomuustilanteessa paitsi satuttaa itsensä, niin myös aiheuttaa vahinkoa muille matkustajille. Koiraverkko tekee matkustamosta myös rauhallisemman, kun koira pysyy omalla paikallaan eikä pääse hillumaan ympäriinsä.

Travall-koiraverkko, -tilanjakaja ja -koiraveräjö asennettuna tavaratilaan.
Travall-tuotteilla voit jakaa tavaratilan kahdelle koiralle. Näin molemmat lemmikit saavat nauttia omasta rauhasta.

Tukeva ja hyvin istuva Travall-koiraverkko

Korkealaatuiset Travall-koiraverkot ovat automerkki- ja mallikohtaisia, joten ne istuvat täydellisesti paikoilleen. Verkon kiinnitys tapahtuu kekseliäästi kunkin automallin tavaratilan sopiviin kohtiin niin, ettei autoon tarvitse tehdä mitään muutoksia tai viritelmiä. Koiraverkon asentaminen ei vaadi erikoistyökaluja ja verkko istuu sille tarkoitettuihin kohtiin millimetrin tarkasti.

Mallikohtaisen mittatarkkuuden vuoksi Travall-verkko pysyy tiukasti paikoillaan – se ei irtoa eikä rämise. Ja koska laadukkaan koiraverkon täytyy myös kestää kulutusta, kuten raapimista ja puremista, ovat Travall-tuotteet vankkarakenteisia ja päällystetty kestävällä nylonpinnoitteella. Travallin koiraverkkoratkaisua on myös mahdollista täydentää kätevällä tilanjakajalla ja karkailun estävällä koiraveräjällä.

Täydennä kokonaisuutta tilanjakajalla

Koiraveräjä estää koiran karkaamisen tavaratilasta, kun takaluukku aukeaa.

Koska auton tavaratilaa tarvitaan usein muuhunkin kuin koiran kuljettamiseen, on Travall-koiraverkkoratkaisua mahdollista täydentää erikseen myytävällä tilanjakajalla. Tilanjakajan avulla jaat tilan niin, ettei koira pääse käsiksi matkatavaroihin tai esimerkiksi ruokaostoksiin. Tilanjakaja on huippuhankinta myös silloin kun halutaan estää kahden koiran keskinäinen nahistelu.

Huomaa, että myös tilanjakajat ovat automallikohtaisia ja sopivat yhteen vain tietyn koiraverkkomallin kanssa. Jakajia on saatavilla useisiin koiraverkkoihin.

Travall-koiraveräjät estävät karkailun

Takaluukun avaaminen voi olla stressaavaa, jos riskinä on, että koira hyppää ulos saman tien, kun luukku aukeaa. Siksi Travall-valikoimassa on myös tilanjakajaan yhdistettäviä koiraveräjiä, joiden tehtävänä on estää koiran karkaaminen tavaratilan avaamisen yhteydessä. Koiraveräjä vaatii Travall-koiraverkon ja -tilanjakajan.

Koiraveräjiä on saatavilla 50–50- ja 60–40-jaolla oleviin tilanjakajiin. 60–40-jaolla olevissa tilanjakajissa koiraveräjä asennetaan pienemmän osion puolelle. Jos tavaratila puolestaan jaetaan 50–50, voi koiraveräjän hankkia molemmille puolille. Travall-koiraveräjä on helppo kääntää sivuun, kun sille ei ole tarvetta. Tarkista soveltuvuudet jälleenmyyjältä.

 

Kahan Travall-valikoima Autoluettelossa.

Etsi Travall-tuotteiden jälleenmyyjiä.

Koiran omistaja! Katso myös vinkit tehokkaaseen auton sisäpesuun.

Jaa tämä artikkeli: