Tuulilasin sulatus tehokkaalla SONAX Jäänsulattajalla

Miksi tuulilasi on umpijäässä juuri silloin, kun skrapaamiselle ei todellakaan olisi aikaa? Ei hätää – tuulilasin sulatus onnistuu nopeasti SONAX Jäänsulattajalla.

Yksi autoilun rasittavista puolista on ikkunoiden raaputtaminen pakkasaamuna. Ongelma on todellinen etenkin, kun vetinen plussakeli muuttuu pakkassääksi yön aikana, ja aamulla auton ikkunat on kuorrutettu paksulla teräsjäällä. Näiden tilanteiden varalta jokaisella autoilijalla tulisi olla tehokas jäänsulattaja valmiina odottamassa.

SONAX Jäänsulattaja muuttaa paksunkin jääkerroksen vetiseksi sohjoksi, joka on helppo pyyhkäistä tuulilasin pinnalta.

Tuulilasin sulatus voi olla helppoa ja nopeaa

Välillä jääkerros ei tunnu hievahtavankaan ikkunapinnoilta tavallisen jääraapan avulla. Myös pyyhkijänsulat saattavat olla jään peitossa, mikäli niitä ei ole muistettu nostaa ylös. Näissä tilanteissa suihkutettava SONAX Jäänsulattaja on parhaimmillaan, sillä se sulattaa jään nopeasti ja hellävaraisesti ilman pintojen naarmuttamista.

Sumuta SONAX Jäänsulattajaa jäiseen tuulilasiin sekä pyyhkijänsulkiin, ja anna hetki vaikuttaa. Paksukin jääkerros muuttuu hetkessä sohjoksi, joka on helppo pyyhkäistä jääraapan tai lumiharjan avulla. Käsittely suojaa tuulilasia myös uudelleen jäätymiseltä. Tuote myydään riittoisassa 750 ml pullossa.


Muista myös laadukas talvilasinpesuneste!

Talven suolatuilla teillä myös lasinpesunesteen kulutus on usein huipussaan, joten on tärkeää, että säiliössä on laadukasta, talvikäyttöön soveltuvaa lasinpesunestettä. SONAX-valikoiman käyttövalmis, tehokas ja hyväntuoksuinen lasinpesuneste kestää -20 °C pakkasta, joten se on loistava tuote Suomen talvikeleihin.

Lasinkirkastetta sisältävä SONAX Lasinpesuneste puhdistaa tehokkaasti öljyn, noen, tiesuolan ja muun tyypillisen talvilian, raitoja ja heijastumia jättämättä. Lasinpesuneste on hellävarainen auton maalipinnalle, eikä vahingoita muoviosia. Sopii käytettäväksi myös herkemmille Xenon- ja kirkaslasivaloille, sekä kaikille suutintyypeille. SONAX-lasinpesunesteen käyttö vähentää jään muodostumista suuttimiin ja ehkäisee niiden tukkeutumista. Tuote myydään neljän litran kanisterissa.

 

Lue myös: Tee pikapinnoitus auton pesun yhteydessä

Jaa tämä artikkeli: