Tee pikapinnoitus auton pesun yhteydessä

Talven vaihtelevissa olosuhteissa auton maalipinta altistuu niin tiesuolalle, kuralle kuin muillekin epäpuhtauksille. Pintaa olisi siksi hyvä jaksaa suojata myös talvikaudella, vaikka auton puunaaminen muuten jäisikin vähemmälle. SONAX XTREME Ceramic Spray + Seal on helppo ja nopea tapa tehdä pikapinnoitus auton pesun yhteydessä.

SONAX XTREME Ceramic Spray + Seal suihkutetaan suoraan märälle maalipinnalle.

Maalipinnan pikapinnoitus SONAX XTREME Ceramic Spray + Sealilla

Moni on tottunut työläisiin pinnoitteisiin, jotka vaativat huolellisen maalipinnan kuivauksen, levittämisen ja kiillotuksen. SONAX XTREME Ceramic Spray + Seal on kuitenkin toista maata: pinnoite sumutetaan pesun jälkeen suoraan märälle maalipinnalle ja huuhdellaan heti pois. Minkäänlaista manuaalista kiillottamista ei siis tarvita. Tuotteen vaikutuksen huomaa välittömästi huuhtelun yhteydessä, sillä pinta hylkii tehokkaasti vettä ja viimeiset vesipisarat jäävät helmeilemään kauniisti maalipinnalle. Maalipinnalle jääneet pisarat voi pyyhkäistä lopuksi kuivausliinalla.

Spray + Sealin teho perustuu SONAXin kehittämään Si-Carbon-teknologiaan, joka antaa maalipinnalle intensiivisen värin, upean peilimäisen kiillon sekä erinomaisen vedenhylkimisefektin. Ceramic Spray + Seal soveltuu myös kestopinnoitteen ylläpitotuotteeksi. Tuote myydään kätevässä 750 ml suihkepullossa.

Huom! Maalipinnan suojaaminen vahalla tai pinnoitteella tulee tehdä aina huolellisesti pestylle, puhtaalle maalipinnalle.

Tee pikapinnoitus näin:

  1. Pese ajoneuvo ja huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä.
  2. Suihkuta pinnoitetta säästeliäästi märälle maalipinnalle. Älä anna kuivua!
  3. Huuhtele välittömästi runsaalla vedellä.
  4. Kuivaa viimeiset vesipisarat kuivausliinalla.

 

Etsi lähin SONAX-jälleenmyyjäsi.

Olethan tutustunut myös SONAX XTREME -sarjan uutuustuotteeseen: Polish + Wax -syväpuhdistavaan vahaan?

Jaa tämä artikkeli: