Bensiinin kausisäilytysaine pistää kesäauton talviunille

Syksyn lähestyessä moni alkaa pohtia kesäauton, moottoripyörän ja muiden kesävempaimien pistämistä talviteloille. Bensiinikäyttöisten ajoneuvojen, moottorisahojen ja ruohonleikkureiden talvisäilytys aiheuttaa kuitenkin monelle päänvaivaa, sillä polttoaineen vanhentuminen ja hapettuminen tankissa huolettaa. Helppo ratkaisu ongelmattomaan varastointiin on kuitenkin olemassa; LIQUI MOLY Bensiinin kausisäilytysaine.

Kausisäilytysaineen pullon yläosassa on kätevä 25 millilitran annostelusäiliö.
LIQUI MOLY Bensiinin kausisäilytysaine suojaa polttoainetta

Lisäämällä LIQUI MOLY -kausisäilytysainetta tankkiin bensiinin sekaan suojaat tankkiin jäänyttä polttoainetta vanhentumiselta ja hapettumiselta. Lisäaine säilyttää bensiinin ominaisuudet kausisäilytyksen ajan ja estää korroosiota koko polttoainejärjestelmässä.

LIQUI MOLY Bensiinin kausisäilytysaine varmistaa, että moottoripyörän tai kesäautosi polttoaine pysyy ”tuoreena” ja moottorit käynnistyvät ongelmitta myös pidemmän seisomisen jäljiltä. Ajoneuvot, ruohonleikkurit ja sahat on siten myös helpompi ottaa uudelleen käyttöön, kun kesäkausi taas alkaa.

Käyttöohjeet

LIQUI MOLY -kausisäilytysaine soveltuu kaikille bensiinikäyttöisille 2- ja 4-tahtimoottoreille erityisesti ennaltaehkäisevään käyttöön. Kausisäilytyksen lisäksi aine sopii myös jatkuvaan käyttöön harvoin käytetyissä moottoreissa. Turboahdin- ja katalysaattoritestattu.

Lisää säilytysainetta bensiinin sekaan tankkiin ja pidä moottoria käynnissä noin 10 minuuttia, jotta seos leviää koko järjestelmään. Sekoitussuhde on 25 millilitraa lisäainetta 20 litraan bensiiniä. Yksi pullo (250 ml) riittää siis 200 litraan polttoainetta.

Tuotenumero: LM-2817

 

Lue myös: LIQUI MOLY jyrää jälleen autolehtien lukijaäänestyksissä

Jaa tämä artikkeli: