LIQUI MOLY jyrää jälleen autolehtien lukijaäänestyksissä

Saksalaisen Auto Zeitung -lehden lukijat ovat jälleen äänestäneet suosikkibrändejään lukuisissa eri kategorioissa. Jo kymmenettä vuotta peräkkäin LIQUI MOLY onnistui nappaamaan ykköspaikan voiteluaineiden kategoriassa. Eikä huonosti mennyt autonhoitotuotteiden puolellakaan, sillä LIQUI MOLY sijoittui siinä toiseksi.

LIQUI MOLY -voiteluaineet ja -autonhoitotuotteet menestyivät Auto Zeitung -lehden lukijaäänestyksessä.
LIQUI MOLY -voiteluaineet ja -autonhoitotuotteet pärjäsivät molemmat loistavasti Auto Zeitungin lukijaäänestyksessä.
Auto Zeitung: LIQUI MOLYn öljyt ykkössijalla jo vuodesta 2011

Kun on kyse öljystä, Auto Zeitungin lukijat selvästi luottavat LIQUI MOLYyn. Öljybrändi nousi lukijakyselyn voiteluaineiden ykköseksi ensimmäistä kertaa vuonna 2011, eikä ole sen koommin luopunut ykkössijastaan. Tuoreimpaan äänestykseen oli kutsuttu noin 650 000 Auto Zeitung -lehden lukijaa. Äänestyksessä lukijat saivat valita suosikkituotemerkkinsä useilta autoalan eri sektoreilta.

LIQUI MOLY tunnetaan perinteisesti voiteluainemerkkinä, joten menestys myös autonhoitotuotteiden kategoriassa on erittäin positiivinen asia. Viime vuosien tapaan LIQUI MOLY sijoittui kyseisessä kategoriassa toiseksi, mikä viestii siitä, että kuluttajilla on vahva luotto myös valmistajan autonhoitotuotteisiin.

Menestys arvostetun autolehden lukijakyselyssä otetaan LIQUI MOLYlla kiitollisena vastaan, ja yritys haluaa jatkossakin tehdä kaikkensa tarjotakseen asiakkaille parasta laatua. Ensi vuoden lukijaäänestyksien tuloksia odotellessa!

Tutustu myös muihin LIQUI MOLY -uutisiin.

 

LIQUI MOLY -voiteluaineet Autoluettelossa.

Etsi LIQUI MOLY -jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: