Webasto äänestettiin jälleen parhaaksi lämmitinbrändiksi

Webasto pitää pintansa kuluttajien suosikkibrändinä autolämmittimien kategoriassa. Kolmen suositun, saksalaisen autolehden; Auto Bildin, Auto Motor und Sportin ja Auto Zeitungin lukijat äänestivät Webaston jälleen kerran vahvimmaksi lämmitinbrändiksi.

Yhteensä noin 210 000 lukijaa kävi osallistumassa autolehtien äänestyksiin, ja maailman markkinajohtaja Webaston saalis kaikista annetuista äänistä oli noin 78 prosenttia. Lukijat arvioivat lämmitinbrändejä innovaation, laadun, muotoilun ja hinnan perusteella.

”Olemme todella otettuja, että autolehtien lukijat ovat olleet vaikuttuneita lämmittimiemme tasosta myös tänä vuonna,” kommentoi Bernd Jörg, Saksan Webasto Thermo & Comfortin myynti- ja markkinointijohtaja. Yritys uskoo menestyksen johtuvan aidosta halusta kuunnella autoilijoiden tarpeita ja toiveita sekä kyvystä toteuttaa niitä. ”Tällainen tunnustus motivoi meitä jatkamaan innovatiivisten ja yksilöllisten tuotteiden kehittelyä ja pysymään avoimena asiakkaiden ehdotuksille myös tulevaisuudessa,” kertoo Jörg.

Webasto keräsi yhteensä noin 78 prosenttia kaikista annetuista äänistä.
  • Kuluttajien ostopäätöstä tutkivassa Auto Bildin ”Best Brand 2017/2018” –äänestyksessä voitto lämmitinkategoriassa
  • Auto Motor und Sportin ”Best Brand 2018” –äänestyksessä ensimmäinen sija jo 12. kerran
  • Auto Zeitung: Lämmitinvalmistajien ”Top Brand 2018”
Webasto lyhyesti

Saksalainen Webasto Group on vuonna 1901 perustettu yritys, joka valmistaa innovatiivisia, mukavuutta lisääviä järjestelmiä lähes kaikille ajoneuvovalmistajille ja se on yksi suurimmista autoalan tuotteiden toimittajista. Webastolla on maailmanlaajuisesti yli 13 000 työntekijää ja yrityksen päämaja sijaitsee Stockdorfissa, Saksassa.

Webaston tunnetuinta osaamisaluetta ovat ajoneuvojen lämmitysjärjestelmät, mutta muita yrityksen tärkeitä toiminnan osa-alueita ovat ilmastointilaitteet, kattoluukut ja venetuotteet. Yritys on vastikään laajentanut toimintaansa sähköautojen latausjärjestelmiin ja ensimmäiset Webaston latausasemat ovatkin nyt saatavilla myös Suomessa.

Webaston jälleenmyyjät löydät täältä.

Jaa tämä artikkeli: