RAM-kiinnitystelineet vastaavat ammattilaisen tarpeisiin

RAM (Round-a-Mount) valmistaa kestäviä ja monipuolisia kameroiden, tablettien ja muiden mobiililaitteiden asennustelineitä, jotka voidaan kiinnittää lähes mihin tahansa. Kyseessä on todellinen ammattitason kiinnitystuotesarja, johon kannattaa ehdottomasti tutustua!

RAM-telineillä kiinnität kaikenlaiset laitteet juuri tarpeidesi mukaan.

RAM-tuotesarja rakentuu mustaksi jauhemaalatuista merialumiiniosista, kevyistä komposiittiosista sekä kumisista kuulanivelistä, jotka varmistavat pitävän kiristyksen sekä vaimentavat tärinää ja iskuja. Kaikki sarjan osat ovat ruostumattomia ja erittäin kestäviä.

Yhdysvaltalainen tuotesarja huokuu jämerää laatua ja tarjoaa tuhansien osien vapaalla yhdisteltävyydellä todella yksilöllistä soveltuvuutta. Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat telineet, RAM mahdollistaa laitteiden asennuksen juuri sinne, missä niitä eniten tarvitset.

Valtavasti käyttökohteita – Sopii juuri sinne, missä sitä tarvitset

RAM-tuotevalikoimaan kuuluu niin universaaleja kuin mallikohtaisiakin pidikkeitä matka- ja radiopuhelimille, navigaattoreille, kaikuluotaimille, kalastusvavoille, kameroille, näytöille ja kannettaville tietokoneille. Kiinnitysalustakin voi olla periaatteessa mikä tahansa, sillä kiinnikevalikoima sisältää valtavan joukon erilaisia ruuvattavia, putken ympärille puristettavia, imukupilla kiinnittyviä ja liimattavia jalustoja sekä nelikulmaisia profiileja. Tuotteilla saa siis rakennettua täysin uniikkeja kokonaisuuksia, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Miksi valita RAM?

  1. Laadukas rakenne. Tuotteiden vankka rakenne takaa varman kiinnityksen ja lähes portaattoman säädettävyyden kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä.
  2. Mukautettavuus. Järjestelmän modulaarisuus mahdollistaa juuri tarpeitasi vastaavan telineen räätälöinnin lähes kaikkiin käyttökohteisiin.
  3. Laadukkaat materiaalit. Tuotteet on valmistettu laadukkaasta merialumiinista, ruostumattomasta teräksestä, lujista komposiittimateriaaleista ja kumista. Kaikki osat käyvät läpi perusteellisen isku- ja tärinätestauksen, jotta ne kestäisivät rankempaakin menoa.

Näin se toimii

  1. Valitse adapteri/teline kiinnitettävän laitteen mukaan.
  2. Valitse varsi pituuden ja kiinnityspaikan perusteella.
  3. Valitse alusta, jolla kiinnitys kohteeseen onnistuu.

Uutuus! RAM Vibe-Safe -tärinänvaimennin

Vibe-Safe-tärinänvaimennin asennetaan kiinnitysalustan ja -telineen väliin.

Kaikki RAM-kiinnitystelineet vaimentavat tärinää ja iskuja, mutta erityisen rämistelevässä menossa, esimerkiksi moottoripyörän tai mönkijän kyydissä, lisävaimennuksesta voi olla hyötyä. Siksi RAM on tuonut valikoimiinsa uuden Vibe-Safe-tärinänvaimentimen, joka on yhteensopiva kaikkien RAM-puhelintelineiden kanssa.

Monet nykyajan mobiililaitteet vikaantuvat herkästi, jos ne altistuvat jatkuvasti kovalle tärinälle. Innovatiivinen Vibe-Safe-vaimennin asennetaan kiinnitysalustan ja telineen väliin, jolloin se hajottaa tehokkaasti tärinää useilla eri taajuuksilla. Tärinänvaimennin on suunniteltu erityisesti kohteisiin, jossa tilaa kiinnitykselle on vain vähän, esimerkiksi ohjaustankoihin. Vibe-Safe sopii sekä kuulakiinnitykseen että puristuskiinnitykseen.

Kuten muutkin RAM-tuotteet, Vibe-Safe koostuu erittäin lujista, komposiitista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuista, komponenteista, joilla on elinikäinen takuu. Vaimennin on suunniteltu kestämään kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä, joten takuu kattaa kaikki materiaali- ja valmistusviat. Huomioithan, että takuu ei koske telineeseen kiinnitettyä laitetta.

RAM-tuotteiden valikoiman löydät Autoluettelosta:

> Lisävarusteet > Telineet – RAM, Unisynk, Zirkona > RAM Mounts Asennustelineet

 

RAM-jälleenmyyjät auttavat oikeanlaisen kiinnitysjärjestelmän suunnittelussa.

Jaa tämä artikkeli: