Thule kuljettaa polkupyörät, kajakit, kanootit ja SUP-laudat

Olit sitten innokas pyöräilijä tai vesiurheiluun hurahtanut, Thulen laajasta valikoimasta löydät sopivat tuotteet urheiluvälineiden kuljetukseen autolla. Thulelta löytyy ratkaisu niin koko perheen polkupyörien kuin SUP-laudankin vaivattomaan kuljettamiseen.

Ruotsalainen Thule on tunnettu etenkin korkealaatuisista suksibokseistaan, mutta valikoimassa on myös runsaasti muita käteviä kuljetusratkaisuja. Mikäli kaivataan järkevää ratkaisua esimerkiksi polkupyörien tai kajakin kuljetukseen, kannattaa kääntyä Kahan Thule-valikoiman puoleen. Kaikki Thule-tuotteet on testattu perusteellisesti Thule Test Centerissä – huipputason laitoksessa, jossa tuotteet testataan tarkemmin kuin missään muualla.

Thule-pyöräteline auton vetokoukussa. Mies ja nainen lähdössä pyöräilemään.
Ruotsalainen Thule on tunnettu vankoista ja helppokäyttöisistä kuljetusratkaisuistaan.

Thule-pyöräteline autoon

Thule-polkupyörätelineet ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja vaivattomia asentaa. Telineiden laajasta valikoimasta löytyy malleja niin katolle, vetokoukkuun kuin auton takaluukkuunkin asennettavaksi. Vankka ja laadukas Thule-pyöräteline vastaa niin kilpapyöräilijän kuin lapsiperheenkin tarpeisiin.

Pyörätelineet katolle

Jos autossa on entuudestaan kattotelineet, kattoasenteinen teline on usein vaivattomin ratkaisu. Katolle asennettaviin Thule-pyörätelineisiin mahtuu vain yksi polkupyörä per teline, mutta telineitä on mahdollista asentaa kaksi vierekkäin. Kattoasenteiset polkupyörätelineet sopivat erityisesti autoihin, joissa katto on matalalla. Osaan pyörätelineistä on saatavilla fatbike-adapteri, jonka avulla myös paksurenkaisten pyörien kuljetus onnistuu.

Pyörätelineet vetokoukkuun

Vetokoukkuun asennettava Thule-pyöräteline kallistettuna. Mies pakkaa autoa.
Pyörätelineen kallistustoiminto mahdollistaa takakonttiin pääsyn.

Vetokoukkuun kiinnitettävä polkupyöräteline on yleisin auton pyörätelinetyyppi, sillä tuotevalikoima on monipuolinen ja monella on autossaan vetokoukku jo valmiiksi. Auton taakse kiinnitettävää telinettä on myös helppo kuormata ja purkaa, sillä pyöriä ei tarvitse nostaa korkealle. Monet vetokoukkuun asennettavat telineet kestävät myös raskaampien pyörien kuljetusta. Monissa malleissa on kätevä kallistustoiminto, jonka avulla auton takakonttiin pääsee käsiksi, vaikka pyöriä olisi kyydissä. Telineitä on saatavilla jopa neljälle polkupyörälle.

Pyörätelineet takaluukkuun

Takaluukkuun kiinnitettävä polkupyöräteline on erinomainen vaihtoehto niille, jotka kuljettavat pyöriä harvemmin tai joiden autossa ei ole vetokoukkua tai kattotelineitä. Telineet ovat kokoontaittuvia, joten ne on helppo pistää säilöön silloin kun niille ei ole käyttöä. Saatavilla malleja farmari-, hatchback- ja sedan-mallisiin autoihin. Auton takaluukkuun kiinnitettäviä telineitä on helppo kuormata ja purkaa, ja niihin mahtuu 2–3 polkupyörää.

 

Kajakkien kuljettamiseen löytyy useampia Thule-ratkaisuja.

Kuljetusratkaisut vesiurheiluun

Viimeisen parin vuoden aikana erityisesti SUP-lautailu on nostanut valtavasti suosiotaan, ja yhä useammalta löytyykin nykyään myös oma lauta. Ei siis ole mikään ihme, että autoon asennettavalle SUP-telineelle alkaa olla kysyntää, kun laudalla halutaan päästä uusille melontavesille.

Kahan Thule-tuotteiden valikoimasta löytyy laadukkaat ratkaisut niin SUP-laudan, kajakin, kanootin kuin surffilaudankin turvalliseen kuljettamiseen. Telineet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten vesiurheiluvälineet pysyvät tukevasti matkassa mukana. Thule Hullavator Pro -kajakkiteline on lisäksi varustettu nostoavulla, joka nostaa jopa 18 kg kajakin painosta, mikä mahdollistaa kajakin nostamisen ja laskemisen yksin.

> Kahan koko valikoima vesiurheiluvälineiden kuljettamiseen

 

Kaivataanko lisätilaa matkatavaroille?

Mikäli matkatavaroille tarvitaan lisätilaa, eikä autossa ole kattotelineitä, on vetokoukkuun kiinnitettävä Thule Arcos -kuljetuslaatikko erinomainen vaihtoehto. Näin lisätilaa saadaan auton taakse, mikä minimoi ilmanvastuksen ja vähentää siten auton kulutusta.

Thule Arcos kiinnitetään vetokoukkuun erikseen myytävällä alustalla ja se asettuu matalalle ajoneuvon ”luonnolliseksi jatkeeksi”. Laatikko on helppo asentaa paikoilleen ja sen käyttäminen on huomattavasti suksiboksille kurottelua ergonomisempaa. Nerokkaan muotoilun ansiosta myös takakonttiin pääsee käsiksi, vaikka Arcos olisi kiinni vetokoukussa. Thule Arcos -kuljetuslaatikkoa on saatavilla kahdessa eri koossa: M (300 l) ja L (400 l).

Lue listää Thule Arcos -kuljetuslaatikosta.

 


Thule Extended Warranty – Pidennä takuuaikaa 3 vuodella!

Muista Thule Extended Warranty -takuu! Kun Thule-pyöräteline, -vesiurheiluteline tai -kuljetuslaatikko rekisteröidään järjestelmään, saa osta tuotteelleen 3 vuoden lisätakuun.

2 vuoden Thule-tehdastakuu + 3 vuoden Extended Warranty -lisätakuu = 5 vuoden takuu!

Jaa tämä artikkeli: