Webasto-kattoilmastointilaite tuo mukavuutta matkailuun

Nousua caravan-matkailun suosioon on tänä kesänä odotettavissa, sillä kesäloman matkat tehdään pääasiassa kotimaassa. Matkailuauton tai -vaunun matkustusmukavuuteen kannattaa kuitenkin panostaa asentamalla Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointilaite. Näin saat ihanaa viileyttä myös kuumimmilla kesähelteillä!

Kesähelteistä voi nauttia, kun tietää, että sisätiloissa on mukavan viileää.

Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointilaite on oikea matkailijan unelma: laite on kevyt, tehokas ja hiljainen. Valikoimassa on neljä erikokoista laitetta, joiden teholuokat ovat 2 kW, 2,4 kW, 3,4 kW ja 3,5 kW. Sarjan kaksi pienintä laitetta soveltuvat matkailuautoihin ja -vaunuihin, joiden pituus on alle 8 metriä. Suuremmat laitteet puolestaan yli 8 metrin pituisiin ajoneuvoihin.

Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointilaite on monipuolinen ja tehokas

Kaikki Webasto Cool Top Trail -ilmastointilaitteet on testattu paahtavan kuumissa Australian helteissä, joten viilennystehoa todella riittää. Cool Top Trail -laitteet pitivät ilmoitetun jäähdytystehonsa jopa 20 % paremmin kuin vastaavat, kilpailevat laitteet.

Kaikki Cool Top Trail -mallit on varustettu viilennystoiminnon lisäksi ilmalämpöpumpputoiminnolla, joten laite toimii myös sisätilojen lämmittäjänä aina -5 °C asti. Lämmitystoiminnosta on erityisesti hyötyä Suomen arvaamattomassa kesäsäässä, sillä lämpötila saattaa valahtaa öisin jopa yllättävän alas.

Webasto Cool Top Trail -laitteet on valmistettu korkealaatuisista komponenteista, joten tuotteilla on pitkä käyttöikä ja pienet huoltokustannukset. Ilmastointiyksikön kotelo on valmistettu UV-valolle stabiilista polypropeenista. Rakenteeltaan laitteet ovat vankkoja, mutta jopa 8 kiloa kevyempiä kuin monet vastaavat kattoilmastointilaitteet.

Cool Top Trail -laitetta on helppo ohjata kaukosäätimen avulla.
Cool Top Trail pähkinänkuoressa
  • Saatavilla neljä erikokoista ja -tehoista ilmastointilaitetta: 2kW, 2,4kW, 3,4kW ja 3,5 kW
  • Kevyt rakenne ja sulava, ohut muotoilu
  • Laaja käyttölämpötila: -5°C…+50°C
  • Kaikissa laitteissa ilmalämpöpumppuominaisuus
  • Kestävä ja hiljainen
  • Helppo asennus
  • Kosteudenpoisto-, ajastin- ja sleep-toiminnot
  • Kaikkia toimintoja voidaan ohjata mukana tulevalla, helppokäyttöisellä kaukosäätimellä

 

Cool Top Trail -tuotteet Autoluettelossa.

 

Lue myös: Kesälomat vietetään tänä vuonna kotimaassa

Jaa tämä artikkeli: