Valikoima KUNGS-pesutarvikkeita nyt saatavilla Kahalta

Kevät etenee ja autonpesusesonki on aluillaan! Siksi olemme täydentäneet Kahan entuudestaan laajaa autonpesutarvikkeiden valikoimaa muutamilla valikoiduilla KUNGS-tuotteilla.

Suomalainen KUNGS on yksi Pohjoismaiden johtavista autotarvikesarjoista, joten sen tuotteet ovat oiva lisä kasvavaan tarvikevalikoimaamme.

Uudet tuotteet löytyvät Autoluettelosta:

> Tarvikkeet > Autonpesutarvikkeet

 

Kahan KUNGS-autonpesutuotteiden valikoima

Aqua-Away -kuivauslasta

Aqua-Away -kuivauslasta on varustettu teleskooppivarrella, joten sillä ylettyy kuivaamaan isommankin auton kurottelematta. Hellävaraisen kuivauslastan terä on pehmeää kumimateriaalia, joka kestää hyvin kulutusta. Teleskooppivarren pituus on säädettävissä 64–90 cm. Varressa on pehmeä, kumimainen kädensija, josta saa mukavan, pitävän otteen.


Ikkunanpesin

KUNGS-ikkunanpesin on kätevä auton ikkunoiden, peilien ja ajovalojen puhdistamiseen ja kuivaamiseen.
Vaahtomuovipesimen päällä on verkkomainen kangas, jonka ansiosta hyönteiset ja muu hankala lika lähtevät vaivattomasti irti. Pesimen toisessa reunassa on kuivainlasta, jonka avulla kohteen saa näppärästi kuivattua. Teleskooppivarsi on säädettävissä 75–127 cm.


Kiillotusrulla

Kiillotusrullan liina sopii auton, veneen tai asuntovaunun kiillotukseen sekä erilaisiin huoltotöihin. Imukykyinen liina on erittäin pehmeää, kestävää ja irtoaa helposti rullasta. Soveltuu erinomaisesti myös vahauksen viimeistelyyn. Riittoisa rulla sisältää 20 metriä liinaa, yhteensä 50 arkkia. Liinan materiaali on polyesteriä ja viskoosia.

 


Pesuharja

Teleskooppivarrellinen autonpesuharja auton, veneen ja muiden ajoneuvojen pesuun. Tuuhean harjan rikotut päät ovat hellävaraisia, eivätkä naarmuta maalipintaa. Harjassa on myös kätevä kumilasta, joka helpottaa auton kuivaamista. Teleskooppivarren pituus on säädettävissä 90–158 cm. Pesuharjan saa liitettyä vesiletkun pikaliittimeen.


Pesuämpäri hiekkasihdillä

Kestävästä muovista valmistettu, jämäkkä 16 litran pesuämpäri, jossa metallinen kantokahva ja irrotettava hiekkasihti. Kaatonokka helpottaa likaisen pesuveden kaatamista.

 


Hiekkasihti

Hiekkasihti on ämpärin pohjalle laitettava apuväline, joka estää pesuveteen jäävän hiekan ja muun lian päätymisen takaisin pesuharjaan tai -sieneen. Hiekkasihdissä on sormille sopivat kolot, joten sihti on helppo asettaa ämpäriin ja ottaa pois. Kolot on suunniteltu niin, että niihin saa työnnettyä autonpesuharjan kuivumaan käytön jälkeen.

KUNGS-hiekkasihti on mitoitettu 16-litraisen pesuämpärin pohjan mukaan. Sopii kuitenkin myös 10-litraiseen ämpäriin, jos kolme ulointa kehää leikataan pois.

 

Lue myös: Liuotinpesu ja savisieni avuksi autonpesuun

Jaa tämä artikkeli: