Odotetut K-FIX Brake cleaner -jarrupuhdistusaineet Kahan valikoimaan

Kahan oma K-FIX-tuoteperhe on saanut jälleen uusia jäseniä, kun odotetut K-FIX Brake cleaner -jarrupuhdistusaineet ovat tulleet uutuuksina valikoimaan. Tuotteet ovat jo saapuneet varastollemme ja siten valmiina nopeaan toimitukseen!

Uusien tuotteiden lisäksi muutoksia on tapahtumassa myös kaikkien K-FIX-kemikaalituotteiden etikettien ulkonäössä. Uudet, raikkaat etiketit vaihtuvat tuotteisiin asteittain, joten hyllyssä voi olla samaan aikaan tuotteita sekä vanhalla että uudella etiketillä.

K-FIX Brake cleaner -jarrupuhdistusaineet

K-FIX Brake cleaner on erittäin korkealaatuinen ja tehokas jarruosien puhdistusaine, jolla on erinomaiset liuotusominaisuudet. Poistaa öljyn, rasvan ja muun lian jäämiä jättämättä. Puhdistusaine ei syövytä eikä johda sähköä.

K-FIX Brake cleaneria on saatavilla kätevässä 500 ml suihkepullossa sekä riittoisassa 60 litran tynnyrissä. Brake cleanerin suihkepullossa on voimakas suihkutuspaine ja 360° toimiva suutin, joten pulloa on mahdollista käyttää myös ylösalaisin, mikä helpottaa suihkutusta hankalampiin kohteisiin. Suihkepullossa on käytetty kaasuna hiilidioksidia, joka mahdollistaa sen, että pulloon mahtuu jopa 30 % enemmän puhdistusainetta.

Näin käytät K-FIX Brake Cleaneria

  1. Peitä maalatut pinnat ja muoviosat.
  2. Ravista jarrupuhdistusainetta ennen käyttöä.
  3. Suihkuta kohteeseen, kunnes lika on irronnut.

 

 

Muista myös uusi K-FIX AdBlue -neste.

Jaa tämä artikkeli: