Thule Tepui-kattoteltat esillä Caravan 2023 -messuilla

Karavaanarit ja retkeilijät, huomio! Caravan 2023 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 20.-22.1.2023. Samaan aikaan ja samalla lipulla pääset tutustumaan myös muista messuhalleista löytyviin Matkamessuihin ja Lomakoti, 2nd Home -tapahtumaan. Tervetuloa!

Caravan-matkailu on ollut viime vuosina hurjassa nosteessa – eikä ihme! Matkailuajoneuvon tarjoama liikkumisen vapaus, monipuoliset kohdevaihtoehdot ja mahdollisuudet matkasuunnitelmien spontaaniin muuttamiseen ovat caravan-matkailun kiistattomia etuja. Matkailuautolla liikkuminen soveltuu niin yksin matkustavalle, pariskunnille kuin lapsiperheillekin, ja sopivia matkakohteita löytyy runsaasti jokaiseen makuun. Lisäksi myös ympäristösyyt painavat yhä useamman matkailijan vaakakupissa: caravan-matkailu kuormittaa ympäristöä vähemmän kuin lento- ja risteilymatkustaminen.

Caravan-messut ja matkailuautoja vuonna 2020.
Caravan-messutunnelmaa vuodelta 2020.

Caravan 2023 – Matkailun vapaus

Helsingin Caravan-messuilla on esillä lähes 200 matkailuun soveltuvaa ajoneuvoa sekä erittäin laaja valikoima varusteita. Lisäksi messuilla esitellään laajasti erilaisia lähimatkakohteita ja tapahtuman lavalla kuullaan inspiroivia matkakertomuksia ja -vinkkejä. Olit sitten aloitteleva matkaaja tai jo kokenut konkari, Caravan 2023 tarjoaa runsaasti nähtävää ja kuultavaa!

Caravan 2023, Matkamessut ja Lomakoti – 2nd Home

  • Paikka: Messukeskus, Helsinki
  • Ajankohta: Perjantai 20.1. – sunnuntai 22.1.2023
  • Aukioloajat: Joka päivä klo 10.00–18.00

Messulippuja on mahdollista ostaa sekä verkkokaupasta että ovelta. Verkkokaupasta saat messuliput helposti, jonottamatta ja ilman palvelumaksuja.

> Tutustu Caravan 2023 -messuihin


Kahan löydät osastolta 3c2!

Nykyajan matkailussa korostuvat entistä enemmän erilaiset aktiviteetit kuten pyöräily, patikointi, kalastus ja muu luonnossa liikkuminen. Siksi myös Kahan messuosasto keskittyy tällä kertaa ajoneuvon katolle asennettaviin Thule Tepui -kattotelttoihin.

Innovatiiviset Thule Tepui -kattoteltat ovat jo nousseet retkeilijöiden suosioon, eikä ihme. Kätevä teltta on helppo pystyttää auton katolle, joten se mahdollistaa yöpymisen missä ja milloin vain. Tepui-teltta soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa sääolosuhteissa, joten varusteet pysyvät kuivina, vaikka ulkona myrskyäisi. Myös teltan tuuletus on helppoa avattavien verkkopaneelien ansiosta. Kaikki Thule Tepui -teltat ovat UV-säteilyn kestäviä, homehtumattomia ja ne on varustettu hyttysverkoilla.

Lue lisää Thule Tepui -kattoteltoista.

Tutustu myös Thulen monipuoliseen kattotelttojen oppaaseen.

Jaa tämä artikkeli: