Thule Tepui -kattoteltta on retkeilyn uusi ilmiö

Innovatiiviset Thule Tepui -kattoteltat ovat nousseet retkeilijöiden suosioon, eikä ihme. Kätevä teltta on helppo pystyttää auton katolle, joten se mahdollistaa yöpymisen missä ja milloin vain.

Laadukas kattoteltta kestää eikä homehdu

Auton katolle pystytettävä Tepui-teltta soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa sääolosuhteissa, joten varusteet pysyvät kuivina, vaikka ulkona myrskyäisi. Myös teltan tuuletus on helppoa avattavien verkkopaneelien ansiosta. Kaikki Thule Tepui -teltat ovat UV-säteilyn kestäviä, homehtumattomia ja ne on varustettu hyttysverkoilla.

Retkeilyä Norjan vuoristossa- Tepui Foothill -teltta ja suksiboksi auton katolla.
Tepui Foothill on erinomainen ratkaisu, kun auton katolla halutaan kuljettaa teltan lisäksi esimerkiksi suksiboksia.

Tepui Explorer -kattoteltta

Sininen Thule Tepui Explorer Ayer -teltta auton katolla
Explorer Ayer -kattoteltta on tarkoitettu kahdelle nukkujalle.

Thule Tepui Explorer -kattoteltoissa on varaa, mistä valita. Sopivia malleja löytyy niin kahdelle (182 kg), kolmelle (272 kg) kuin neljällekin (295 kg) nukkujalle.

Kaikissa teltoissa on kiinteä vaahtomuovipatja, jonka ansiosta teltassa on mukava nukkua. Explorer-teltoissa on lisäksi neljä suurikokoista sisätaskua, jotka helpottavat järjestyksen ylläpitämistä. Väreinä sininen, harmaa ja oliivi.

> Katso valikoima Autoluettelossa

 

UUTUUS! Thule Tepui Foothill -kattoteltta

Thule Tepui Foothill -teltta ja pyöräteline auton katolla.
Tepui Foothill -teltan vieressä on mahdollista kuljettaa esimerkiksi polkupyörää.

Tepui-kattotelttaperheen uusin tulokas, Foothill, on paras ratkaisu silloin, kun kattotelineissä on tarkoitus kuljettaa muutakin kuin telttaa. Foothillin kokoontaittuva muotoilu mahdollistaa sen, että teltan vierelle mahtuu esimerkiksi pyöräteline. Tilavaan kattotelttaan mahtuu kaksi aikuista (181 kg).

Tepui Foothillin symmetrisen muotoilun ansiosta teltan voi kiinnittää ajoneuvon kummallekin puolelle. Teltan sisäiset, teleskooppiset runkosauvat on suunniteltu niin, että ne on helppo asentaa ja irrottaa yhden henkilön voimin. Foothillissä on laaja sisääntuloaukko, suuri takapanoraamaikkuna ja kaksi kattoikkunaa, joista on mukava ihailla tähtitaivasta. Teltta on varustettu hyttysverkoilla. Väri: vihreä.

 

Huom! Katso aina autokohtaiset telttasoveltuvuudet ja hyväksytyt kattotelinetyypit valmistajan ostajan oppaasta.

> Tutustu Thulen monipuoliseen kattotelttojen oppaaseen

Jaa tämä artikkeli: