SONAX XTREME Polish + Wax -syväpuhdistava vaha nyt saatavilla

Mahtavia uutisia! Supersuosittu, kuluttajakäyttöön suunnattu SONAX XTREME -tuoteperhe kasvaa. Uutuutena Kahan valikoimassa on syväpuhdistava vaha: SONAX XTREME Polish + Wax. Tätä on odotettu!

Syksyllä auton maalipinta kannattaa suojata kurakeleiltä vahalla tai pinnoitteella, sillä hyvin suojattu pinta ei vaurioidu yhtä herkästi ja likaa hylkivien ominaisuuksien ansiosta auto on helpompi pitää puhtaana. Mikäli autosi maalipinta on jo kuluneempi ja himmentynyt, on SONAX XTREME Polish + Wax juuri sopiva vaihtoehto.

Polish + Wax on syväpuhdistava vaha, joka poistaa tehokkaasti naarmuja.

SONAX XTREME Polish + Wax on syväpuhdistava vaha kuluneille maalipinnoille

XTREME Polish + Wax on erityisesti kuluneille ja himmentyneille maalipinnoille suunnattu, hiovia ainesosia sisältävä syväpuhdistava vaha, joka poistaa tehokkaasti pieniä naarmuja ja suojaa maalipintaa. Käsittelyn jälkeen maalipinta on sileämpi, kiiltävämpi ja värit ovat kirkkaammat. Tuote myydään 500 ml pullossa. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme viimeistelemään maalipinnan SONAX Carnauba -kiiltovahalla.

Näin käytät Polish + Wax -vahaa:

  1. Pese ja kuivaa auto.
  2. Ravista vahapulloa ennen levitystä.
  3. Levitä tasaisesti käsiteltävälle alueelle esimerkiksi SONAX Levityssienen avulla. Huom! Käsittele yksi alue kerrallaan (esim. katto, konepelti).
  4. Kiillota välittömästi keskikovalla paineella. Sopii myös koneelliseen käsittelyyn.
  5. Pyyhi jäämät puhtaalla mikrokuituliinalla. Ei saa antaa kuivua maalipintaan!

Tuotenumero: SO 202 200

 

Olethan jo tutustunut suomenkieliseen sonax.fi -sivustoon?

Jaa tämä artikkeli: