Syysuutuus SONAXilta! PROFILINE Headlight Coating

Syksyn pimenevät maantiet saavat kääntämään katseen auton ajovalojen toimintaan. Jos ajovaloumpiot ovat sameat ja kellastuneet, ne heikentävät valaisutehoa, ja ovat siten huollon tarpeessa. SONAXin syysuutuus, PROFILINE Headlight Coating, on umpioiden pinnoite, joka suojaa umpiota kiillotuksen jälkeen ja ehkäisee sen uudelleen mattaantumista.

SONAX PROFILINE Headlight Coating -pakkaus sisältää 10 annospussia.
Pakkaus sisältää 10 annospussia, joten siitä riittää 20 umpion käsittelyyn.
SONAX PROFILINE Headlight Coating -umpiopinnoite

Uusi SONAX PROFILINE Headlight Coating on piikarbidipohjainen, keraaminen kestopinnoite ajovaloumpioille. Käteviin annospusseihin pakattu pinnoite antaa kestävän suojan ja estää UV-säteilyn aiheuttamaa umpioiden mattaantumista. Yksi paketti sisältää 10 annospussia.

Suosittelemme umpioiden käsittelyä pinnoitteella noin kerran vuodessa. Ylläpitävässä käytössä ei vaadita kiillotusta ennen suoja-aineen levittämistä. Tuotteella on OSRAMin testihyväksyntä.

 

Käyttöohje

  1. Kiillota umpiot SONAX PROFILINE Headlight Polish -umpioiden kiillotustahnalla ja pyyhi pinnat puhtaaksi.
  2. Avaa umpiopinnoitteen annospussi ja kaada sisältö SONAX Kiillotusliinalle. Levitä pinnoite ohuelti puhtaalle ja kuivalle umpiolle. Yksi annospussi riittää kahden umpion pinnoitukseen.
  3. Pyyhi jäämät välittömästi SONAX Ultrahienolla mikrokuituliinalla. Anna pinnoitteen kuivua vähintään 4 tuntia. Ajoneuvo ei saa kastua kuivumisen aikana.

Huom! Älä pese autoa viikkoon pinnoituksen jälkeen. Vahvasti alkaliset esipesuaineet, esimerkiksi automaattipesuissa, voivat heikentää pinnoitteen kestoa.

 


Lue myös: Syysaurinko häikäisee kuljettajaa, puhdista siis ikkunat

Jaa tämä artikkeli: