Syysaurinko häikäisee kuljettajaa, puhdista siis ikkunat

Syysaurinko piristää mieltä, mutta matalalta tulevat säteet voivat häikäistä ikävästi kuljettajaa. Häikäisyefekti voimistuu entisestään, mikäli tuulilasi on likainen. Liikenneturvallisuuden kannalta onkin tärkeää, että ikkunat pidetään puhtaina, niin sisä- kuin ulkopuoleltakin.

Vaihda ajoissa talvilaatuiseen lasinpesunesteeseen

Tuulilasin ulkopuolta on helppo puhdistaa pissapojan ja pyyhkimien avulla. Syksyn myötä yöt kuitenkin viilenevät, ja yöpakkasia alkaa esiintyä ympäri Suomen. Monella autoilijalla saattaakin olla edessä ikävä yllätys, kun kesälaatuinen lasinpesuneste jäätyy tuulilasin pintaan tai pahimmassa tapauksessa koko järjestelmä on täysin jäässä.

Jotta edellä mainittua tilannetta ei pääsisi syntymään, kannattaa lasinpesuneste vaihtaa viipymättä pakkasasteita kestäväksi seokseksi. Oivallinen tuote talvikaudeksi on käyttövalmis SONAX Tuulilasinpesuneste, jonka pakkaskestävyys on -20 °C. Lasinkirkastetta sisältävä SONAX-lasinpesuneste on paitsi pesuteholtaan loistava, niin myös miellyttävän tuoksuinen. Neste puhdistaa tehokkaasti öljyn, noen, tiesuolan ja muun tyypillisen talvilian häiritseviä raitoja tai kalvoa jättämättä.

 

 

Viimeistele SONAX XTREME Ikkunapesulla

Lasinpesuneste huuhtoo tuulilasia säännöllisesti, minkä lisäksi ikkunoiden ulkopinnat saavat perusteellisen puhdistuksen aina autopesun yhteydessä. Myös ikkunoiden sisäpintojen puhdistamiseen tulisi kuitenkin panostaa, sillä pinnoille kertyy yllättävän nopeasti pölyä ja muuta likaa, jotka muodostavat kuljettajan näkökenttää sumentavan kalvon. Sisäpuolelle kertynyt pöly myös lisää ikkunoiden huurtumista.

Loistava kombo ikkunoiden sisäpintojen puhdistukseen on SONAX XTREME Ikkunapesu ja laadukas mikrokuituliina. Tehokkaan ikkunapesuaineen koostumus perustuu ns. ”pure water” -teknologiaan, jossa demineralisoitu vesi puhdistaa ikkunat ikäviä raitoja jättämättä. Saat siis kirkkaat ikkunat nopeasti kertakäsittelyllä. Tätä tuotetta kannattaa pitää autossa aina mukana!

 

 

 


Vinkki! Jos tuulilasissa on kesän jäljiltä paljon rasvaisia hyönteistahroja, matalalta paistava syysaurinko osuu niihin ikävästi. Tahroista pääsee tehokkaasti eroon, kun suihkuttaa pinnoille SONAX XTREME Hyönteisirrotetta ennen auton pesua. Tavalliset pesuaineet eivät välttämättä tehoa hyönteislikaan, vaan levittävät tahroja entisestään.

Jaa tämä artikkeli: