SONAX Kesälasinpesuneste tepsii kesäiseen likaan

Kesällä maantiet pöllyävät ja hyönteisten raadoilta tuulilasissa on lähes mahdotonta välttyä. Tuulilasi likaantuu siis herkästi, vaikka kurakelejä ei olisikaan. Likainen tuulilasi on turvallisuusriski, sillä sen läpi on hyvin vaikeaa havainnoida – etenkin kun kesäillan aurinko paistaa matalalta. Täytä siis lasinpesunestesäiliö säännöllisesti tehokkaalla kesälasinpesunesteellä, niin pidät tuulilasin kirkkaana.

SONAX Kesälasinpesuneste tehoaa myös hyönteislikaan

Kesäisin tuulilasi altistuu lialle, johon eivät talvilaatuiset lasinpesunesteet tepsi. Etenkin rasvainen hyönteislika on sellaista, jota monet lasinpesunesteet vain levittävät entisestään. Kätevänä tiivisteenä myytävä SONAX Kesälasinpesuneste on täsmätuote kaikkeen kesälikaan, ja irrottaa tehokkaasti myös ötökän raatoja.

Lasinpesunestetiivisteen käyttö on helppoa; täytä lasinpesunestesäiliö puhtaalla vedellä ja tiivisteellä suhteessa 1:10. Eli pullollinen (250 ml) tiivistettä laimennetaan 2,5 litralla vettä.

Tuotenumero: SO 260 200

 

Muista puhdistaa ikkunat myös sisältä!

Myös ikkunoiden puhdistaminen sisäpuolelta on syytä tehdä säännöllisesti, sillä ikkunat keräävät yllättävän nopeasti pölyä ja muuta likaa, jotka vaikeuttavat kuljettajan havainnointia. Oikeanlaisilla välineillä ikkunapintojen puhdistus onnistuu helposti ja raitoja jättämättä.

Loistava kombo ikkunoiden puhdistukseen on tehokas SONAX XTREME Ikkunapesuaine ja lasipinnoille suunnattu, korkealaatuinen mikrokuituliina. Kirkkaat, raidattomat ikkunat nopeasti kertakäsittelyllä!

 

Muista myös SONAX XTREME Hyönteisirrote, jolla saat ötökät irti myös auton maalipinnalta.

Jaa tämä artikkeli: