Tehokas hyönteisirrote on kesän must have -tuote

SONAX XTREME Hyönteisirrote myydään kätevässä suihkepullossa.
Kätevä suihkepullo tekee SONAX XTREME Hyönteisirrotteen levittämisestä helppoa ja nopeaa.

Kesä on hujahtanut jo niin pitkälle, että tällä viikolla juhlimme keskikesän juhlaa, juhannusta. Kesäinen lämpö on herättänyt luonnollisesti myös hyönteiset, joten moni saa havahtua juhannusreissun jälkeen siihen, että auton keula on kuorrutettu kirjavaksi ötökän raadoilla. Nyt siis kannattaa ennakoida ja hankkia autoon valmiiksi supertehokas SONAX XTREME Hyönteisirrote.

SONAX XTREME Hyönteisirrote poistaa keulaan jämähtäneet ötökän raadot

Auton maalipintaan ja tuulilasiin jämähtäneet hyönteiset ovat paitsi ruma näky, niin myös haittaavat kuljettajan havainnointia. Koska lasinpesuneste ja pyyhkijänsulat usein vain levittävät tahraa entisestään, kannattaa puhdistukseen käyttää tarkoituksenmukaista pesuainetta, kuten SONAX XTREME Hyönteisirrotetta.

SONAX XTREME Hyönteisirrotteen ainutlaatuisten lianirrotusominaisuuksien ansiosta hyönteiset irtoavat hetkessä; suihkuta hyönteisirrotetta käsiteltäville alueille, anna vaikuttaa muutama minuutti ja pese auto sitten normaalisti. Suosittelemme käsittelyä irrotteella tasaisin väliajoin, jotta hyönteiset eivät ehdi aiheuttaa vauriota maalipinnalle.

Älä käytä tuotetta suorassa auringonvalossa tai kuumille pinnoille. Ei saa antaa kuivua maalipinnalle.

 

Etsi SONAX-jälleenmyyjiä.

Lue myös: Kesäloman ykköstuotteet autonhoitoon

Jaa tämä artikkeli: