Parhaat SONAX-vaahtotuotteet kesään

Kesä on autonhoidon kuuminta sesonkia ja juuri nyt tuntuu, että kaikki suuntaavat vaahdotinostoksille – eikä ihme! Vaahdotus on hauska, nopea ja siisti tapa pestä autoa maalipintaa naarmuttamatta. Vaahdon levittäminen on jopa niin mukavaa ja rentouttavaa puuhaa, että vaahdottimen hankinta saattaa madaltaa kynnystä pesuhommiin ryhtymiseen. Kahan valikoimasta löydät parhaat SONAX-vaahtotuotteet kesän autonpesuhetkiin!

Vaahtotuotteet toimivat SONAX XTREME Foam Lance -vaahdottimella

SONAX Foam Lance -vaahdottimella vaahdon paksuutta on helppo säädellä.

SONAX XTREME Foam Lance -pesuainevaahdotin on painepesuriin liitettävä lisävaruste, jonka tehtävänä on muodostaa vedestä, ilmasta ja vaahtoavasta puhdistusaineesta kuohkea vaahto, ja levittää se tasaisesti auton pinnalle. Hitaasti valuva vaahto on erinomainen auton esipesuun, sillä se irrottaa tehokkaasti likaa ilman mekaanista hankausta. Huolellinen esipesu onkin auton naarmuuntumisen kannalta tärkeää, sillä kaikki esipesussa irti saatu lika on poissa maalipinnalta varsinaisessa käsinpesuvaiheessa.

SONAX XTREME Foam Lance -vaahdottimessa on kestävä asteikollinen säiliö, joka helpottaa pesuaineen annostelua. Vaahdottimen päällä on säädin, jonka avulla vaahdon paksuutta voi säädellä nopeasti ja tarkasti. Tarkan säädön avulla pesuainetta ei kulu hukkaan ja pesuainekulut pysyvät kurissa.

Huomioithan, että vaahdotin vaatii kaverikseen painepesuriin sopivan adapterin (Black & Decker, Bosch, Kärcher K-sarja tai Nilfisk/KEW/ALT).

 


SONAX XTREME Vaahtoshampoo tuottaa kuohkean vaahdon

Loistava tuote Foam Lance -vaahdottimeen on SONAX XTREME Vaahtoshampoo, sillä se tuottaa kuohkean, hyvin likaa poistavan vaahdon, joka pysyy ajoneuvon pinnalla pitkään. PH-neutraalissa shampoossa on lisäksi erittäin miellyttävä, metsämarjainen tuoksu. Soveltuu auton esipesuun ja ylläpitopesuun.

Näin teet vaahtopesun paine:

 1. Annostele vaahdottimen pulloon 30–100 ml Vaahtoshampoota ja litra vettä.
 2. Kierrä pullo kiinni vaahdottimeen ja varmista, että vaahdottimen imuletku on paikoillaan.
 3. Kiinnitä vaahdotin painepesurin suihkuputken tilalle.
 4. Säädä vaahdon paksuus sopivaksi vaahdottimen säätimen avulla. Paras vaahdon koostumus on hiljalleen valuva, jolloin pesuaine ehtii vaikuttaa ja irrottaa likaa tehokkaasti.
 5. Levitä vaahto tasaisesti. Aloita auton alaosista. HUOM! Useamman vaahtokerroksen lisääminen ei paranna pesutehoa, vaan ainoastaan nopeuttaa vaahdon valumista.
 6. Anna vaikuttaa mahdollisimman pitkään. Älä anna kuivua maalipintaan.
 7. Vaihda painepesurin suihkuputki takaisin ja huuhtele auto huolellisesti.
 8. Puhdista vaahdotin vedellä.

Myös pinnoitus onnistuu vaahdottamalla!

Innokkaimmat vaahdottajat haluavat käyttää vaahdotinta aina kun mahdollista. SONAX-valikoimasta löytyykin vaahtoshampoon lisäksi myös helposti levittyvä vaahtopinnoite. SONAX XTREME Foam + Seal -vaahtopinnoite antaa auton maalipinnalle upean helmiäiskiillon sekä vettä ja likaa hylkivän pinnan.

Näin vaahtopinnoitus toimii

 1. Pese ja huuhtele auto normaalisti.
 2. Täytä vaahdotin ohjeen mukaisesti Foam + Seal -tiivisteellä ja vedellä.
 3. Kiinnitä pullo vaahdotinlaitteeseen ja säädä vaahdon paksuus sopivaksi.
 4. Levitä pinnoitevaahto tasaisesti.
 5. Vaahto ei tarvitse vaikutusaikaa, vaan voit huuhdella sen heti pois runsaalla vedellä.
 6. Kuivaa loput vesipisarat kuivausliinalla. Valmista tuli!

Eli ei kun vaahdottamaan!

 

PSSST! Mikäli autoasi vaivaa tunkkainen sisäilma, tee ilmastoinnille nopea ja helppo raikastus.

Etsi lähin SONAX-jälleenmyyjä.

Jaa tämä artikkeli: