Millä saan hyönteiset pois auton maalipinnalta?

Ötökät, nuo kesään kuuluvat, ajoittain viheliäisetkin, seuralaiset ovat jälleen jalkeilla sankoin joukoin. Moni suuntaa maaseudulle juhannuksen ja lomien viettoon, mikä yleensä tarkoittaa auton pinnalle kirjavaa hyönteiskuorrutusta. Miten saada kuolleet hyönteiset pois auton maalipinnalta ja ikkunoista?

Tuulilasiin ja maalipintaan jämähtäneet hyönteiset paitsi näyttävät epäsiisteiltä, niin myös haittaavat kuljettajan havainnointia ja voivat jopa syövyttää auton maalipintaa. Siksi on tärkeää puhdistaa ötökät auton pinnalta mahdollisimman pian. Ota avuksi SONAX XTREME Hyönteisirrote, niin rasvaiset hyönteistahrat irtoavat vaivattomasti.

Saat hyönteiset pois auton maalipinnalta hyönteistenpoistoaineella

Kun on kyse hyönteistahroista, riskinä on, että tahrat syövyttävät pysyvän jäljen auton maalipintaan. Jos näin on jo päässyt käymään, ainoa apu on maalipinnan myllyttäminen. Jotta tältä tilanteelta vältyttäisiin, kannattaa kesäkaudella huolehtia auton säännöllisestä pesusta ja irrottaa hyönteistahrat maalipinnalta mahdollisimman pian niiden ilmaannuttua. Vahat ja pinnoitteet helpottavat huomattavasti lian irtoamista.

Millaisilla tuotteilla saa hyönteiset pois auton maalipinnalta? Eri tahroilla on erilainen kemiallinen koostumus, joten muuten hyväksi havaittu pesutuote ei välttämättä tehoa rasvaisiin hyönteistahroihin. On siis suositeltavaa käyttää juuri tähän tarkoitukseen suunniteltua hyönteistenpoistoainetta, kuten SONAX XTREME Hyönteisirrotetta.


Hyönteistahrat saa pois auton pinnalta tarkoitukseen sopivalla puhdistusaineella.

SONAX XTREME Hyönteisirrote on helppokäyttöinen ja tehokas

Puolen litran suihkepullossa myytävä SONAX XTREME Hyönteisirrote on suunniteltu täsmätuotteeksi rasvaisille hyönteistahroille. Hyönteisirrote sopii käytettäväksi auton maali-, lasi-, kromi- ja muovipinnoille. Kesäkaudella hyönteisirrotetta kannattaa käyttää jokaisen pesun yhteydessä.

Näin käytät hyönteisirrotetta

  1. Suihkuta hyönteisirrotetta käsiteltävälle alueelle.
  2. Anna vaikuttaa 3–5 minuuttia.
  3. Pese auto normaalisti. Tuote sopii käytettäväksi myös ennen konepesua.

Huom! Älä käytä tuotetta suorassa auringonvalossa tai kuumille pinnoille. Ei saa antaa kuivua maalipinnalle.

 

VINKKI! Muista vaihtaa lasinpesuneste kesälaatuiseen nesteeseen. Talvilaatuiset lasinpesunesteet eivät yleensä tepsi hyönteisten aiheuttamiin tahroihin.

Jaa tämä artikkeli: