Näillä tuotteilla maalipinnan suojan ylläpito käy vaivattomasti

Suomen vaihtelevat, ajoittain jopa ankarat, talvikelit vahingoittavat myös auton maalipintaa. Siksi onkin tärkeää suojata pintaa lumelta, jäältä, tiesuolalta ja kuralta joko vahaamalla tai pinnoittamalla. Olit sitten kumman tahansa menetelmän kannattaja, myös suojan ylläpito vaatii omat tuotteensa. Näillä helppokäyttöisillä SONAX-tuotteilla saat suojan kestämään moitteettomana koko talven yli!

SONAX XTREME Spray & Seal -pinnoite suihkutetaan suoraan märälle maalipinnalle, joten homma on hetkessä hoidettu.
SONAX XTREME Spray & Seal kestopinnoitteen ylläpitoon

Pinnoitteen ylläpito on suorastaan lastenleikkiä, kun otat avuksesi superkätevän SONAX XTREME Spray & Seal -pinnoitteen. Spray & Seal on äärimmäisen nopea ja helppokäyttöinen ”sumuta ja huuhtele” -pinnoite, joka levitetään pesun jälkeen suoraan märälle maalipinnalle. Sitten vain huuhdellaan runsaalla vedellä ja pyyhitään loput vesipisarat kuivausliinalla – muuta ei vaadita.

Tuotteen vaikutuksen huomaa välittömästi huuhtelun yhteydessä: pinta hylkii tehokkaasti vettä ja viimeiset vesipisarat jäävät helmeilemään kauniisti maalipinnalle. Tämä pinnoite sopii kaikkein laiskimmillekin autonhoitajille – käsittely vie kirjaimellisesti vain hetken!

 

 

Vahauksen ylläpito onnistuu SONAX Carnauba SprayWax -pikavahalla

Yksi tunnetuimmista autonhoitotuotteissa käytetyistä luonnonvahoista on brasialaisista carnaubapalmuista saatava carnaubavaha. Carnauba antaa maalipinnalle erityisen kauniin kiillon, sileän pinnan ja loistavan vedenhylkimisominaisuuden.

Loistava tuote auton vahapinnan ylläpitoon onkin helppotöinen SONAX Carnauba SprayWax -pikavaha, joka sisältää aitoa carnaubavahaa. Pikavahan käyttö on todella helppoa: suihkuta suotaan pestylle, kostealle maalipinnalle ja kuivaa – valmista tuli! SONAX Carnauba SprayWax tarjoaa maalipinnalle loistavan kiillon ja erinomaisen suojan likaa vastaan. Miellyttävä Pina Coladan tuoksu!

 

Lue myös: Auton talvipesu vaatii omat erikoistuotteensa

Jaa tämä artikkeli: