Auton talvipesu vaatii omat erikoistuotteensa

Talvi on alkanut leutona ja sateisena suuressa osassa Suomea, joten kura on todellakin lentänyt liikenteessä. Mikäli autosi on saven, tiesuolan ja asfalttipien kuorruttama, suorita autollesi tehokas talvipesu näillä SONAX-tuotteilla.

Auton talvipesu vaatii järeämpiä aseita. Liuotinpohjaisella pesuaineella hankalakin lika saa kyytiä.
Talvipesu sujuu SONAX Liuotinpesuaineella

Auton pintaan jämähtäneet kura, tiesuola ja piki eivät yleensä irtoa tavallisessa autopesussa, ja auton kuivuttua huomaatkin, että likaiseksihan se silti jäi. Etenkin asfalttipien irti saaminen maalipinnasta on usein työn ja tuskan takana – piki ei tunnu irtoavan millään.

Asfalttipiki ja muu vaikea talvilika irtoavat varmimmin tehokkaalla liuotinpohjaisella pesuaineella, joten autonpesurutiiniin kannattaa silloin tällöin lisätä SONAX Liuotinpesuaine. Muistathan kuitenkin, että liuotinpohjaisen pesuaineen käytön jälkeen on tärkeää suojata auton maalipinta joko vahalla tai pinnoitteella.

SONAX Liuotinpesu on tehokas, litran suihkepullossa myytävä, petrolipohjainen pesuaine. Aine poistaa tehokkaasti asfalttipien, suolan ja muun vaikean lian ajoneuvoista sekä moottorin ja koneen osista. Liuotinpesu on emulgoiva, jolloin rasva ja öljy voidaan huuhdella pois vedellä. Tuotetta käytetään esipesuaineena ennen auton pesua ja se voidaan suihkuttaa joko kuivalle tai kostealle maalipinnalle.

Kuivaa auto huolellisesti laadukkaalla kuivausliinalla

Etenkin pakkassäällä auton huolellinen kuivaus pesun jälkeen on erittäin tärkeää, sillä kosteaksi jääneet ovenpielet jäätyvät herkästi kiinni. Kuivaus onnistuu nopeasti ja hellävaraisesti esimerkiksi imukykyisellä SONAX XTREME Super Dry Kuivausliinalla.

Innovatiivisessa SONAX Super Dry -kuivausliinassa on ainutlaatuinen kuiturakenne, jonka ansiosta liina liukuu pehmeästi maalipinnalla ja kuivaa tehokkaasti jälkiä jättämättä. Laadukas liina kestää hyvin myös konepesua.

Älä unohda ovien tiivisteitä!

Kun auto on kuivattu huolellisesti, suosittelemme vielä käsittelemään ovien tiivisteet SONAX Kuminhoitoaineella. Kuminhoitoaine estää tiivisteiden jäätymisen ja hoitaa tiivisteitä pitäen ne joustavina ja pehmeinä.

SONAX Kuminhoitoaine on erittäin helppokäyttöinen: pakkaus istuu hyvin käteen ja pullon suuttimessa olevalla sienellä aineen levitys käy siististi ja nopeasti. Ovien tiivisteet on suositeltavaa käsitellä aineella muutaman kerran talvikauden aikana sekä aina pesun jälkeen.

 

Lue myös: SONAX-talvituotteet pelastavat pakkaselta

Jaa tämä artikkeli: