Matkailuauton lämmitys ja ilmastointi kuntoon Kahan ratkaisuilla

Yhä useammat ovat ihastuneet caravan-matkailun joustavuuteen, sillä lomaa voi viettää spontaanisti ja siirtyä paikasta toiseen juuri oman mielensä mukaan. Suomen paikoitellen arvaamaton sää voi kuitenkin aiheuttaa pulmia matkailuun – matkailuautossa voi olla joko tuskaisen kuuma tai hyytävän kylmä. Matkailuauton lämmitys ja ilmastointi kannattaa siis hoitaa kuntoon.

Unohda palelut ja hikoilut! Kahan kattavasta caravan-tuotteiden valikoimasta löydät laadukkaat ratkaisut sekä tehokkaaseen lämmitykseen että ilmastointiin. Innovatiiviset, alustaan asennettavat Whale HEAT AIR lämmityssarjat ovat saatavilla sekä nestekaasu- että verkkovirta ja nestekaasukäyttöisinä. Matkailuauton ilmastoinnista puolestaan vastaa erittäin tehokas ja hiljainen Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointilaite.

Caravan-matkailusta saa kaiken irti, kun sisätilojen lämmitys ja ilmastointi ovat kunnossa.

Helppokäyttöiset Whale-lämmityslaitteet matkailuautoihin

Pohjois-irlantilainen Whale on maailmanlaajuinen toimittaja korkealaatuisille, matalajännitteisille pumpuille sekä vesi- ja lämmitysjärjestelmille. Järjestelmät on suunniteltu erityisesti liikuteltaviin ratkaisuihin, kuten matkailuautoihin ja -vaunuihin. Valikoimassa on tarjolla runsaasti yleismallisia tarvikkeita vesi- ja lämmitysjärjestelmien asennuksiin. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Irlannissa.

Whale HEAT AIR -lämmityslaitteen sijainti auton lattian alla.
Whale HEAT AIR -lämmityssarja asennetaan lattian alle.

Whalen valikoiman monipuoliset, lattian alle asennettavat HEAT AIR -lämmityssarjat ovat tilaa säästäviä ja soveltuvat asennettavaksi erilaisiin kohteisiin. Lämmitinjärjestelmä on helppokäyttöinen ja lämmittää sisätilat nopeasti. HEAT AIR -sarjoja on saatavilla joko nestekaasu- tai nestekaasu- ja verkkovirtakäyttöisinä. Sarja sisältää kaiken muun paitsi sisätiloihin räätälöitävät putkistot ja kaasun toimilaitteet.

HEAT AIR -lämmityssarjat

 • Käyttövoimana nestekaasu tai nestekaasu ja verkkovirta
 • 5 eri mallia
 • Kevyet laitteet ovat helppoja asentaa
 • Nopea ja tehokas lämmitys mahdollistaa ympärivuotisen matkailun
 • Hiljainen yökäyttö
 • Tilansäästö sisätiloissa

> Whale-tuotteiden valikoima Autoluettelossa


Webasto Cool Top Trail -ilmastointi on kesähelteiden ykkönen

Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointilaite on matkailijan unelma – se on kevyt, tehokas ja hiljainen. Valikoimassa on viisi erikokoista laitetta, joiden teholuokat ovat 2 kW, 2,4 kW, 2,8 kW 3,4 kW ja 3,5 kW. Sarjan kolme pienintä laitetta soveltuvat matkailuautoihin ja -vaunuihin, joiden pituus on alle 8 metriä. Suuremmat laitteet puolestaan yli 8 metrin pituisiin ajoneuvoihin.

Cool Top Trail -kattoilmastointilaitteet on varustettu viilennystoiminnon lisäksi ilmalämpöpumpputoiminnolla, joten laite toimii myös sisätilojen lämmittäjänä aina -5 °C asti. Lämmitystoiminnosta on hyötyä Suomen arvaamattomassa säässä, sillä yölämpötila saattaa tipahtaa kesälläkin yllättävän alas.

Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointilaite kuvattuna sisätiloista.
Webasto Cool Top Trailia on helppo ohjata kaukosäätimen avulla.

Webasto Cool Top Trail -laitteet on valmistettu korkealaatuisista komponenteista, joten tuotteilla on pitkä käyttöikä ja pienet huoltokustannukset. Rakenteeltaan laitteet ovat vankkoja, mutta jopa 8 kiloa kevyempiä kuin monet vastaavat kattoilmastointilaitteet.

Webasto Cool Top Trail -kattoilmastointi

 • Saatavilla viisi erikokoista ja -tehoista ilmastointilaitetta
 • Kevyt rakenne ja sulava, ohut muotoilu
 • Laaja käyttölämpötila: -5°C…+50°C
 • Kaikissa laitteissa ilmalämpöpumppuominaisuus
 • Kestävä ja hiljainen
 • Kosteudenpoisto-, ajastin- ja sleep-toiminnot
 • Kaikkia toimintoja voidaan ohjata mukana tulevalla, helppokäyttöisellä kaukosäätimellä

Huom! Cool Top Trail toimitetaan 400 x 400 mm kattoluukkuun sopivalla asennuskehyksellä. 360 x 360 mm aukkoon on saatavilla adapteri, jonka avulla asennus onnistuu.

> Webasto Cool Top Trail -valikoima Autoluettelossa

 

Matkailusta kiinnostunut! Olethan tutustunut myös uusiin Thule Approach -kattotelttoihin?

Jaa tämä artikkeli: