Thule Approach on auton kattotelttojen uusi sukupolvi

Lisää tilaa, lisää mukavuutta, lisää seikkailuja! Suosittujen Thule-kattotelttojen valikoima on laajentunut. Uudet Thule Approach -malliston teltat ovat tilavia, helppokäyttöisiä ja nopeita pystyttää!

Thule Approach -kattoteltat ovat tilavia ja nopeita pystyttää.

Auton kattoteltta on erinomainen vaihtoehto retkeilyyn, sillä se mahdollistaa mukavan yöpymisen missä ja milloin vain. Laadukkaat Thule-kattoteltat soveltuvat käytettäväksi kaikenlaisissa sääolosuhteissa, joten nukkujat pysyvät kuivana, vaikka ulkona myrskyäisi. Uudet Thule Approach -malliston teltat ovat tehdastilaustuotteita. Toimitamme kattoteltat jälleenmyyjille rahtivapaasti.

Thule Approach – Enemmän tilaa, enemmän maisemia

Thule Approach -teltta ja panoraamaikkunat.
Approach-malliston kattoteltat on varustettu suurilla panoraamaikkunoilla.

Uudet Thule Approach -malliston teltat on suunniteltu erityisesti käytännöllisyyttä ajatellen. Uusi, kupumainen teltan muoto tuo lisää väljyyttä sisätiloihin ja suuret panoraama- ja kattoikkunat helpottavat teltan tuuletusta sekä tuovat luonnon ja maisemat entistä lähemmäksi. Kaikki ikkunat on luonnollisesti varustettu hyönteisverkoilla.

Approach-malliston kattoteltat on varustettu täysin uudenlaisella sadesuojuksella, jota saa muokattua tilanteen mukaan. Myrskyisellä säällä sadesuojan saa suljettua tiukempaan myrskytilaan, kun taas aurinkoisella säällä suojan voi irrottaa kokonaan.

Myös teltan käyttöönottoa on kehitetty entistä helpommaksi. Avaa vain matkasuojan vetoketju ja taita teltan pohja auki, niin pääset telttailemaan alle kolmessa minuutissa. Approach-teltat asennetaan kattotelineisiin uudenlaisilla, lukittavilla kiinnikkeillä, jotka ovat nopeita asentaa ja parantavat turvallisuutta. Kaikki Thule-kattoteltat on testattu perusteellisesti Thule-kattotelineiden kanssa.

Thule Approach -mallisto pähkinänkuoressa

+ Uusi, kupumainen teltan muoto
+ Väljemmät sisätilat
+ Suuret panoraama- ja kattoikkunat
+ Helppo tuulettaa
+ Lukittavat kiinnikkeet parantavat turvallisuutta
+ Monikäyttöinen, irrotettava sadesuojus
+ Teltan pystytys helpompaa ja nopeampaa
+ Teltan käyttöönotto kestää alle 3 minuuttia
+ Saatavilla kolme eri kokoa: S, M ja L
+ S ja L tulossa valikoimaan kesällä!
+ Kolme värivaihtoehtoa
+ Täydennettävissä lisävarusteilla, esimerkiksi markiisilla

 

Thule-kattoteltat Autoluettelossa:
> Caravan > Thule-kattoteltat

Jaa tämä artikkeli: