Maalipinnan suojaus hoituu näillä SONAX-tuotteilla

Suomen syyskelit ovat tunnetusti vaihtelevia; yhtenä päivänä paistaa aurinko, seuraavana ollaan keskellä syysmyrskyä. Ja pian onkin sitten taas lunta ja pakkasta, ainakin maamme pohjoisemmissa osissa. Nyt on siis juuri oikea aika tehdä autolle perusteellinen maalipinnan suojaus, syksyn ja talven olosuhteita silmällä pitäen.

Maalipinnan suojaukseen on tarjolla laaja valikoima laadukkaita SONAX-tuotteita, ja operaation voi tehdä joko vahaamalla tai pinnoittamalla. Olit sitten kumman tahansa menetelmän kannattaja, lopputuloksesta saa kiiltävän, kestävän ja huolitellun näköisen. Panostaminen maalipinnan suojaukseen kannattaa, sillä huolellisesti suojattu pinta ei vaurioidu yhtä herkästi, ja likaa hylkivien ominaisuuksien ansiosta auto on helpompi pitää puhtaana syksyn vaihtelevissa keleissä.

Etene näin:
  1. Pese auto huolellisesti autoshampoolla.
  2. Käsittele pinnat raudanpoistoaineella.
  3. Mikäli tunnet vielä karheutta auton maalipinnalla, suorita vaivaton käsittely SONAX Clay-Ball Savisienellä. Muista käyttää ikkunanpesuainetta liukasteena!
  4. Suojaa maalipinta joko vahaamalla tai pinnoittamalla.

Saavutat parhaan lopputuloksen, kun käytät oikeanlaisia välineitä. Vahoille ja pinnoitteille kannattaa hankkia tarkoituksenmukaiset levityssienet ja mikrokuituliinat viimeistelyä varten.

> SONAX-tarvikevalikoima Autoluettelossa

 

SONAX Carnauba -kaksikko – Kiiltoa vahauksen ystäville
Valitse vaha auton maalipinnan kunnon mukaan.

Yksi tunnetuimmista, autonhoitotuotteissa käytetyistä luonnonvahoista on brasialaisista carnaubapalmuista saatava carnaubavaha. Carnauba antaa maalipinnalle erityisen hyvän kiillon, sileän pinnan ja loistavan vedenhylkimisominaisuuden. Carnaubavahalla viimeistelty auto näyttää todella hyvältä, joten vahaa käytetään usein myös näyttelyautojen kiillotukseen.

Valitse vahasi maalipinnan kunnon mukaan: SONAX Carnauba kiiltovaha uusille ja kiillotetuille maalipinnoille, SONAX Puhdistava carnaubavaha hieman kuluneelle maalipinnalle. Molemmat vahat ovat helppotöisiä ja antavat maalipinnalle kiiltävän, pitkäkestoisen suojan. Puhdistava carnaubavaha sisältää maalipintaa puhdistavia ainesosia, joten se poistaa hetkessä hapettumat, kalkkitahrat ja pienet naarmut.

 

SONAX XTREME Protect + Shine – Vaivaton maalipinnan suojaus

Vaihtoehtona perinteiselle auton vahaamiselle on maalipinnan suojaaminen pinnoittamalla. Polymeeripohjainen SONAX XTREME Protect + Shine -pinnoite on erittäin helppotöinen ja antaa auton maalipinnalle kestävän suojan ja erinomaisen vedenhylkimisominaisuuden. Protect + Shine -pinnoitteella autosi myös saa loistavan, helmiäismäisen kiillon, joka kestää pitkään.

Protect + Shine -pinnoitusoperaatio sujuu vaivattomasti: suihkuta pinnoitetta sienelle, levitä ristikkäisin liikkein ja pyyhi maalipinta mikrokuituliinalla. Käsittely ei vaadi aikaa vievää kiillotusta, vaan hoituu helposti ja nopeasti. Sopii käytettäväksi kaikille uusille, uudehkoille ja hionta-aineella esikäsitellyille pinnoille.

 

 

VINKKI! Saat suojan kestämään maalipinnalla vielä pidempään, kun otat ylläpitotuotteeksi erittäin näppärän SONAX XTREME Spray & Seal -pikapinnoitteen. Nimensä mukaisesti tuote vaatii vain suihkutuksen puhtaalle, märälle maalipinnalle, huuhtelun vedellä sekä pikaisen kuivaamisen – näin pinnoitus on valmis hetkessä.

Jaa tämä artikkeli: