Superuutuus! SONAX XTREME Raudanpoistoaine

SONAX XTREME Raudanpoistoaine poistaa lentoruosteen auton maalipinnalta.
Kätevässä suihkupullossa myytävä SONAX XTREME Raudanpoistoaine poistaa lentoruosteen ja muut metallihiukkaset auton maalipinnalta.

Säännöllinen raudanpoisto kuuluu auton perusteellisen puhdistuksen vaiheisiin ja se olisi hyvä suorittaa vähintään pari kertaa vuodessa, esimerkiksi renkaanvaihdon yhteydessä. Uusi, helppokäyttöinen
SONAX XTREME Raudanpoistoaine poistaa tehokkaasti lentoruosteen, teollisuuslian ja muut metallihiukkaset auton maalipinnalta.

Rautatahrat irtoavat vain raudanpoistoaineella

Raudanpoistolla tarkoitetaan käsittelyä, jossa auton maalipinnalta poistetaan siihen uponneita rautahiukkasia ja jo hapettunutta ”lentoruostetta” erityisesti raudanpoistoon tarkoitetulla puhdistusaineella.

Suurin osa metallihiukkasista on peräisin auton jarruista, sillä jokaisen jarrutuksen yhteydessä ilmoille pölähtää jarrupölyä, joka takertuu auton maalipinnalle ja vanteisiin. Metallipöly tuntuu auton pinnalla karkeutena ja näkyy etenkin vanteissa mustina tahroina, jotka eivät irtoa tavallisilla pesuaineilla.

Rauta irtoaa autosta ainoastaan raudanpoistoaineella, jota suihkutetaan käsiteltäville pinnoille. Raudanpoistoaine reagoi metallihiukkasten kanssa ja yleensä muuttaa väriään, kun aineen annetaan vaikuttaa auton pinnalla. Hankalimmat tahrat saattavat vaatia uusintakäsittelyn.

SONAX XTREME Raudanpoistoaine 750 ml

Uusi, kätevässä suihkepullossa myytävä SONA XTREME Raudanpoistoaine on tehokas tuote raudanpoistoon. PH-neutraali puhdistusaine poistaa lentoruosteen ja muut metallitahrat auton maalipinnalta hellävaraisesti.

Käyttöohje:

  1. Pese ajoneuvo.
  2. Ravista pulloa ennen käyttöä.
  3. Suihkuta raudanpoistoainetta käsiteltäville pinnoille.
  4. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia, kunnes väri on muuttunut violetiksi.
  5. Pyyhkäise pinnat pehmeällä sienellä ja huuhtele lopuksi huolellisesti vedellä.
  6. Toista käsittely tarvittaessa.

 

Etsi SONAX-tuotteiden jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: