Likainen tuulilasi pahentaa häikäisyä

Talven pimeys alkaa olla selätetty ja päivät pitenevät pikkuhiljaa. Aurinko kuitenkin paistaa matalalta, mikä häikäisee ikävästi ratin takana olevaa kuljettajaa. Laadukkaat aurinkolasit ovat hyvä apuväline häikäisyn torjumiseen, mutta myös ikkunoiden säännöllisellä puhdistamisella on suuri vaikutus kuljettajan havainnointikykyyn. Muista siis pestä tuulilasi myös sisäpuolelta!

Puhdas tuulilasi parantaa näkyvyyttä

Lasinpesuneste huuhtoo tuulilasia säännöllisesti, minkä lisäksi ikkunoiden ulkopinnat saavat perusteellisen puhdistuksen aina autopesun yhteydessä. Ikkunoiden sisäpintojen puhdistamiseen tulisi kuitenkin erikseen panostaa, sillä pinnoille kertyy yllättävän nopeasti pölyä, bakteereita ja muuta likaa, jotka muodostavat kuljettajan näkökenttää sumentavan kalvon.

Tuulilasin sisäpinnalle kertynyt likakalvo taittaa auringonsäteitä, mikä voimistaa häikäisyefektiä. Sisäpuolelle kertynyt pöly myös lisää ikkunoiden huurtumista. Sisältä puhdas tuulilasi huurtuu huomattavasti vähemmän ja kosteus haihtuu puhtaalta pinnalta nopeammin. Ikkunoiden sisäpintojen puhdistus vie vain pienen hetken ja siitä on paljon hyötyä!

Oikeat tuotteet takaavat kirkkaan lopputuloksen

Tuulilasi puhdistuu sisäpuolelta SONAX XTREME Ikkunapesulla ja mikrokuituliinalla.

Ikkunoiden pesu onnistuu parhaiten korkealaatuisilla tuotteilla. SONAX XTREME Ikkunapesu puhdistaa ikkunat tehokkaasti kertakäsittelyllä. XTREME Ikkunapesun koostumus perustuu ”Pure Water”-teknologiaan, jossa demineralisoitu vesi puhdistaa jälkiä jättämättä. Viimeistele ikkunoiden pesu pyyhkimällä pinnat SONAX Mikrokuituliinalla. Laadukas mikrokuituliina on konepestävä.

Tällä tehokaksikolla saat hetkessä puhtaat ikkunat ja raidattoman lopputuloksen!

 

PSST! Tuotteet soveltuvat käytettäviksi myös kodin lasipinnoilla.

 

Lue myös vinkit auton talvipesuun.

Jaa tämä artikkeli: