Lasol Terva on uusi lasinpesuneste

Kotimainen Lasol on laajentanut talvilaatuisten lasinpesunesteiden valikoimaansa! Tämän talven uutuustuote, Lasol Terva, on käyttövalmis, korkealaatuinen lasinpesuneste, joka soveltuu pohjoisiin talviolosuhteisiin.

Lasol Tervassa on miellyttävä tuoksu ja -22 ᵒC pakkaskesto

Tervan tuoksu on monen suomalaisen mieleen. Nyt myös lasinpesunesteessä!

Uudessa Terva-lasinpesunesteessä miellyttävä tervainen tuoksu yhdistyy tuttuun Lasol-laatuun. Etanolipohjaisen, käyttövalmiin lasinpesunesteen pakkaskesto on -22 ᵒC. Neste puhdistaa tuulilasin ja ajovalot tehokkaasti, ei muodosta häiritsevää kalvoa tai jätä raitoja tuulilasiin. Tuote myydään neljän litran kanisterissa.

Ominaisuudet

  • Hyvä puhdistusteho talvilikaa vastaan
  • Hoitavat ainesosat ylläpitävät kumi- ja muoviosien joustavuutta
  • Pakkaskesto -22 ᵒC
  • Miellyttävä tervan tuoksu
  • Ei sisällä myrkyllistä metanolia
  • Valmistettu Heinävedellä
  • 4 litran kanisterissa

Tuotenumero: 100-1000000483

 


Lasol on Suomen tunnetuin lasinpesunestemerkki

Suomalainen perheyritys Berner Oy osti Lasol-tuotemerkin Altialta vuonna 1995. Kotimaisuus on tänäkin päivänä yksi Lasolin tärkeimmistä arvoista, ja kaikki Lasol-tuotteet valmistetaan Bernerin omassa tuotantolaitoksessa Itä-Suomessa, Heinävedellä.

Lasol-tuotteiden suosio on perustunut alusta lähtien luotettavaan laatuun, niin pesutehon kuin pakkaskestonkin osalta. Laadun taustalla ovat muun muassa tarkoin valitut raaka-aineet – erityisesti pääraaka-aineen, etanolin, laatuun on aina panostettu. Tuotteissa käytetty etanoli on, saatavuudesta riippuen, Suomessa tuotettua. Muut valmistuksessa käytettävät raaka-aineet, kuten pesutensidit ja tuoksut, tulevat EU-alueelta, esimerkiksi Saksasta, Tanskasta ja Ranskasta.

Berner Oy käyttää kaikissa tuotteissaan ainoastaan raaka-aineita, jotka ovat EU:n lainsäädännön hyväksymiä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että oikein käytettynä tuotteet ovat käyttäjäturvallisia. Lasol-lasinpesunesteet ovat biohajoavia eivätkä ne ole koskaan sisältäneet myrkyllistä metanolia.

Lasol-tuotteet valmistetaan Bernerin omalla tehtaalla Heinävedellä.

Lue lisää Lasol-tuotteista.

Jaa tämä artikkeli: