Tarkka ja luotettava Dräger-alkometri on haluttu joululahja

Marraskuu lähestyy loppuaan ja tontut kurkkivat jo ikkunoista. Moni pohtiikin nyt kuumeisesti, mitä ostaisi läheiselle joululahjaksi. Yksi tämänkin joulun hittilahjoista on Dräger Alcotest 4000 -alkometri, jonka avulla ajokunto on aina helppo tarkistaa nopeasti ja luotettavasti. Laadukas Dräger-alkometri on pitkäikäinen lahja, jota saaja varmasti arvostaa!

Alcotest 4000:n näytön kieleksi voit valita suomen, ruotsin tai englannin.

Dräger-alkometri varmistaa ajokunnon

Internet on täynnä erilaisia, teoreettisia, promillelaskureita, joihin syötetään tietoja kulutettujen alkoholiannosten määrästä, kellonajasta sekä käyttäjän ruumiinrakenteesta. Laskureiden tuloksia voi kuitenkin pitää vain suuntaa antavina, sillä alkoholin palaminen elimistöstä on aina yksilöllistä ja tapauskohtaista. Ainoa tapa varmistua promillemäärästä on suorittaa puhallustesti korkealaatuisella alkotesterillä.

Kuluttajakäyttöön suunniteltu Dräger Alcotest 4000 on luotettava ja erittäin helppokäyttöinen alkometri, joka antaa tarkan puhallustuloksen nopeasti. Saksalainen Dräger on alkoholitestauksen edelläkävijä, jonka laadukkaita tuotteita käyttävät viranomaiset ympäri maailmaa. Myös kuluttajille suunnatun Alcotest 4000 -laitteen toiminta perustuu samaan teknologiaan, jota käytetään ammattikäyttöön tarkoitetuissa alkotestereissä.

Dräger Alcotest 4000 tarjoaa tarkan puhallustuloksen hetkessä

Dräger Alcotest 4000 on suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä. Suomenkieliset opasteet, selkeä näyttö, äänimerkit ja taustavalaistu painike tekevät laitteesta erittäin helppokäyttöisen, joten puhallusnäytteen ottaminen sujuu luontevasti keneltä tahansa. Aloita – Puhalla – Tulos. Näin helppoa se on. Testerin kieleksi voi valita suomen, englannin tai ruotsin.

Unohda epävarmuus

Tuliko otettua liian monta lasillista illallisella? Entä mietityttääkö ajokunto kostean illan jälkeisenä aamuna? Kehossa oleva jäännösalkoholi on usein se, joka paljastuu kuljettajalle ikävästi vasta puhallusratsiassa. Dräger Alcotest 4000 -testerin sähkökemiallinen anturi antaa tarkan puhallustuloksen, joten voit asettua ratin taakse luottavaisin mielin.

Puhallustulos helposti ja nopeasti

Mittaustoiminnon käynnistäminen on yksinkertaista: paina vain taustavalaistua toimintopainiketta. Laitteen näyttö ja valinnaiset merkkiäänet ohjaavat käyttäjää läpi puhalluskokeen. Alcotest 4000 on toimintavalmis muutamassa sekunnissa ja puhalluksen voi suorittaa heti. Näytteen käsittelyaika huoneenlämmössä on noin kolme sekuntia, mikäli puhallustulos on 0,00 ‰. Jos tulos on 1,00 ‰, käsittelyyn menee noin 10 sekuntia.

Dräger-alkometrin (Alcotest 4000) paketin sisältö.
Paketti sisältää alkotesterin, käyttöohjeet, suojaavan mikrokuitupussin sekä kolme vaihdettavaa suukappaletta.

Alkotesteri on suunniteltu kestämään vuosia

Dräger Alcotest 4000 on valmistettu Saksassa korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Laitteen säännöllisen kalibroinnin avulla mittaustekniikka pysyy tarkkana vuosia.

Vinkki! Alkotesteriä valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että laite on kalibroitavissa. Jos laitetta ei pysty kalibroimaan, ei sen mittaustuloksiin voi luottaa.

 

Katso Dräger-alkotestereiden jälleenmyyjät ja huoltopisteet Drager.fi-sivustolta.

Tutustu myös Dräger Interlock 7500 -alkolukkoon.

Jaa tämä artikkeli: