Calix ja Webasto näyttävästi mukana Suomen Cup -kaudella

Järjestyksessään kymmenes maastohiihdon Suomen Cup starttaa viikonloppuna Vuokatissa ja moni maajoukkuehiihtäjä aloittaa kautensa tästä tapahtumasta. Autolämpöbrändimme Calix ja Webasto ovat viime vuoden tavoin näyttävästi mukana tapahtuman yhteistyökumppaneina.

Kuva: Hiihtoliitto
Juhlavuoden avauskilpailu Vuokatissa 7.–8.11.2020

Vuokatin Suomen Cupin avauksessa kilpaillaan lauantaina sprinteissä ja sunnuntaina joukkueviesteissä. Kaikki Vuokatin osakilpailut käydään vapaalla hiihtotavalla.

Lauantain kilpailut alkavat klo 10.00 sprinttien karsinnoilla ja päättyvät noin klo 13.50 palkintojen jakoon. Sunnuntain viestipäivä alkaa naisten viestillä klo 11.00, ja miesten viesti on luvassa klo 12.00. Tapahtuma päättyy noin klo 13.00 miesten palkintojenjakoon.

Yle TV2 näyttää kisatapahtumia suorana lähetyksenä sekä lauantaina että sunnuntaina. Tapahtumaa pääsee seuraamaan myös paikan päälle, sillä yleisölippuja on myynnissä stadionalueelle. Lippuja voi ostaa ainoastaan paikan päältä käteisellä. Aikuisen lipun hinta on 10 euroa, alle 12-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.

Suomen Cup

Suomen Cup on kotimainen maastohiihdon kilpailusarja, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa kaudella 2011–2012. Vuokatti on ollut kilpailupaikkakuntana sarjan alusta lähtien. Tämän kauden muut viisi kisapaikkakunnat ovat Taivalkoski, Vantaa, Pyhäjärvi, Ristijärvi ja Ruka.

Suomen Cupissa kisataan yhteensä 14 osakilpailussa, joista kuusi on normaalimatkoja, viisi viestejä ja kolme sprinttejä. Osa kilpailuista hiihdetään vapaalla, ja osa perinteisellä hiihtotyylillä.

 

Lue lisää Suomen Cupista.

 

Webasto ja Calix ovat mukana myös kansainvälisen mäkihypyn, yhdistetyn ja maastohiihdon kauden avajaistapahtumassa, Ruka Nordicissa 27.–29.11.2020. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään ilman yleisöä.

Tutustu Ruka Nordic -tapahtumaan!

 

Lue myös: Webasto Lataa ja lämmitä -kampanja on nyt käynnissä

Jaa tämä artikkeli: