Webasto Lataa ja lämmitä -kampanja on nyt käynnissä

Syksy on tuonut mukanaan pimenevät illat ja koleat yöt, joten aamulla parkkipaikalla odottava, valmiiksi lämmin auto ja huuruttomat ikkunat ovat todellista arjen luksusta. Jos haaveilet tehokkaasta ja mutkattomasta auton lämmityksestä, kannattaa tutustua Webasto Lataa ja lämmitä -kampanjaan!

Lataa ja lämmitä -kampanjaan osallistuvissa Webasto-asentamoissa saat nyt Calix-akkulaturisarjan asennuksineen kaupan päälle, kun asennutat autoosi Webasto Thermo Top Evo -lämmittimen. Edun arvo noin 300 €*.

Varaudu talvipakkasiin ja varaa aika Webasto-asennukseen nyt!

> Katso kampanjaan osallistuvat Webasto-pisteet

Kiinteästi asennettava Calix-akkulaturi on erinomainen varuste etenkin paljon lyhyitä siirtymiä ajaville, sillä akku ei aina ehdi latautumaan ajon aikana. Akkulaturi varmistaa myös virran riittämisen Webasto-lämmittimen ja muiden lisävarusteiden käyttöön.

Kampanja on voimassa 31.1.2021 asti.

Miksi esilämmittäminen kannattaa?

Ihmiset ovat nykyään kiireisiä. Jos auton ikkunat ovat huurussa tai jäässä, ei kiireessä malteta jäädä odottelemaan kosteuden katoamista. Liikkeelle lähdetään, vaikka näkyvyydessä olisi toivomisen varaa. Huono näkyvyys on yksi suurimmista riskitekijöistä liikenneturvallisuudelle, ja merkittävä osa vahingoista sattuukin ajon ensimmäisten 15 minuutin aikana. Suora yhteys huuruiseen tuulilasiin on siis havaittavissa.

Helppo tapa parantaa liikenneturvallisuutta ja matkustusmukavuutta on auton esilämmittäminen. Lämmittäminen kannattaa aloittaa jo silloin, kun yölämpötila putoaa alle + 5 asteeseen. Ajastamalla lämmityksen lähtösi mukaisesti, pääset nopeasti liikenteeseen ikkunat kirkkaina ja saat istuutua mukavan lämpöiseen autoon.

Kirkkaat ikkunat ja lämpöiset penkit ovat sisätilojen esilämmittämisen kiistattomia etuja, mutta myös auton moottori kaipaa lämmittelyä. Moottorin esilämmittäminen on erittäin suositeltavaa, sillä se vähentää moottoriin kohdistuvaa kuormitusta ja pidentää näin ollen moottorin elinikää. Etenkin kovilla pakkasilla moottorin kylmäkäynnistäminen rasittaa konetta merkittävästi.

Webasto lämmittää sekä moottorin että sisätilat
ThermoConnect-käyttölaitteella ohjailet Webasto-lämmitintäsi kätevästi älypuhelimen kautta.

Markkinoiden tehokkain tapa lämmittää auto on polttoainekäyttöinen Webasto-lämmitin, joka huolehtii samalla sekä sisätilojen että moottorin lämmityksestä. Kun autossasi on Webasto, saat nauttia vapaudesta – lämmitys onnistuu missä ja milloin tahansa, ilman sähkötolppaa.

Webaston vaatima lämmitysaika riippuu merkittävästi ulkolämpötilasta; kovilla pakkasilla lämmitykseen tarvitaan noin tunti, kun taas viileinä syysaamuina viitisen minuuttia riittää kirkastamaan tuulilasin. Järjestelmä ottaa virtansa auton akulta, joten lämmitysaikaa kannattaa pitää silmällä – älä lämmitä turhaan tuntitolkulla.

Saat lämmittimestäsi parhaan hyödyn irti, kun täydennät Webasto-järjestelmää ThermoConnect-käyttölaitteella. ThermoConnect muuttaa älypuhelimesi käteväksi lämmittimen kauko-ohjaimeksi, joten voit käynnistää lämmityksen joustavasti milloin vain, vaikka sängyn pohjalta.

 

* Kampanjaedun arvoon on arvioitu kiinteän akkulaturin ja sen asennuksen hinta. Hinta voi vaihdella paikallisesti, riippuen asennus- ja tarvikehinnoista.

Jaa tämä artikkeli: