Auton sisätilojen puhdistus tehokkaasti näillä tuotteilla

Koulujen hiihtolomakausi on nyt tullut päätökseensä ja arki on koittanut. Jos talvilomaa on vietetty omalla autolla liikkuen, voi auto olla todella likaisessa kunnossa myös sisäpuolelta. Näillä SONAX-tuotteilla auton sisätilojen puhdistus hoituu kuitenkin nopeasti ja kohtuullisen pienellä vaivalla.

Moni keskittyy autonpesussa vain kiiltävään ulkokuoreen, vaikka myös sisätilat kaipaavat säännöllistä puhdistusta. Erityisesti loman jäljiltä auto voi olla täynnä kuraa, hiekkaa, ruokatahroja ja karvoja. SONAX XTREME Sisäpesuaine, SONAX XTREME Ikkunapesu, SONAX Hajuntappaja ja erityisesti karvojen irrotukseen suunniteltu erikoisharja taikovat sisätilat jälleen raikkaiksi.

SONAX XTREME Sisäpesu sisältää hajuntappajaa, joten myös epämiellyttävät hajut saavat kyytiä.

SONAX XTREME Sisäpesu puhdistaa ja raikastaa

SONAX XTREME -sarjan sisäpesuaine on kätevä ratkaisu auton sisäpintojen ja verhoilujen tehokkaaseen puhdistukseen. Suihkepullossa myytävä pesuaine irrottaa pinttyneenkin lian hellävaraisesti, poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun. Tuotteen sisältämä hajuntappaja ei ainoastaan peitä, vaan myös poistaa esimerkiksi lemmikkien tai eväiden aiheuttamat, epämiellyttävät hajut.

Jos auton tekstiilipintoihin on tarttunut erittäin voimakkaita hajuja esimerkiksi ruoasta, juomasta tai hiestä, kannattaa pintojen puhdistus vielä viimeistellä erikseen myytävällä SONAX Hajuntappajalla. Tuotetta suihkutetaan tasaisesti käsiteltävälle pinnalle ja annetaan kuivua. Hajuntappajaa voi käyttää myös ilmanraikastimena, jolloin pari suihkausta riittää raikastamaan auton sisäilman.

Puhdista myös ikkunoiden sisäpinnat

Ikkunoiden sisäpinnoille muodostuu kuin varkain pölystä, bakteereista ja muusta liasta koostuva, sumentava kalvo, joka haittaa näkyvyyttä ja lisää häikäisyä etenkin silloin, kun aurinko paistaa matalalta. Erityisesti lapsiperheissä ikkunoiden siisteys kärsii myös sormenjäljistä, sillä huurtuneeseen ikkunaan on hauska piirrellä.

Erinomaiset tuotteet ikkunoiden pesuun ovat SONAX XTREME Ikkunapesu ja lasipinnoille suunniteltu mikrokuituliina. XTREME Ikkunapesu puhdistaa ikkunat tehokkaasti kertakäsittelyllä, eikä jätä häiritseviä raitoja tai muita jälkiä ikkunaan. Viimeistele pyyhkimällä ikkunat mikrokuituliinalla. Muistathan, että puhtaat ikkunat myös huurtuvat vähemmän!

Karvojen irrotusharja on lemmikin omistajan must-have

Karvojen puhdistaminen auton tekstiilipinnoilta on hirveää, sen tietävät kaikki, jotka ovat sitä yrittäneet. Mikäli autossa on matkustanut mukana lemmikkejä, voit olla varma, että niiden karvat ovat takertuneet tiukasti auton verhoiluun, mattoihin ja istuimiin, eivätkä ne irtoa pelkän imuroinnin voimin.

Karvoja ei tarvitse kuitenkaan yksitellen nyppiä, kun tekstiilipinnat käsitellään SONAX Karvojen irrotusharjalla. Karvat tarttuvat helposti harjan pehmeisiin silikonikumiharjaksiin ja harjaus jättää tekstiiliin hyvännäköisen, pörröisen pinnan. Tepsii niin lemmikkien karvoihin kuin ihmisten hiuksiinkin. Harja on helppo puhdistaa juoksevalla vedellä.

Tee auton sisätilojen puhdistus näin

  1. Sisäpesuaineella puhdistat niin muovipinnat kuin verhoilutkin.

    Tyhjennä kaikki ylimääräiset tavarat pois autosta.

  2. Irrota matot ja imuroi auto huolellisesti. Mikäli mahdollista, huuhtele myös kurajäljet matoista.
  3. Pintojen puhdistus SONAX XTREME Sisäpesuaineella. Sisäpesuaineen käyttö on helppoa: suihkuta käsiteltävälle alueelle, hiero pintaa puhdistussienellä tai mikrokuituliinalla ja pyyhi lopuksi vedellä kostutetulla mikrokuituliinalla. Värierojen välttämiseksi, käsittele yksi alue kerrallaan. Muista pyyhkiä myös kojelaudan painikkeet, ratti, vaihdekeppi, käsijarru, turvavöiden soljet sekä ovenkahvat.
  4. Puhdista ikkunoiden sisäpinnat. Suihkuta SONAX XTREME Ikkunapesua pinnoille ja pyyhi lasipintojen mikrokuituliinalla.
  5. Harjaa tekstiilipinnat karvojen irrotusharjalla.
  6. Käytä tarvittaessa hajuntappajaa. Mikäli autossa edelleen on epämiellyttäviä hajuja, suihkuta SONAX Hajuntappajaa haiseviin kohteisiin ja anna kuivua.

 

Etsi lähin SONAX-jälleenmyyjäsi.

Muistathan myös, että hankala talvilika lähtee auton maalipinnalta liuotinpesuaineella?

Jaa tämä artikkeli: