Autoilijan tarvikkeet talveen Kahalta

Tarvikevalikoimamme talveen on nyt laajempi kuin koskaan. Valikoima kattaa muun muassa laadukkaat KUNGS-lumiharjat, AirDry-kosteudenpoistajan sekä peitteitä ja lapioita. Tarvikkeet jokaiseen tarpeeseen löydät Kahalta!

Kotimaiset KUNGS-lumiharjat

KUNGS-lumiharjat on suunniteltu Suomen ankariin talviolosuhteisiin ja testattu niissä toimiviksi. KUNGS panostaa erityisesti tuotteiden kestävyyteen ja mahdollisimman ympäristöystävälliseen valmistukseen – jo yli 45 % tuotannossa käytetystä muovista on kierrätettyä. KUNGS-lumiharjat valmistetaan Suomessa ja niillä on Avainlippu-merkki.

KUNGS Max-is

KUNGS Max-is

Kierrätysmuovista valmistettu, tuuhea KUNGS Max-is -lumiharja soveltuu erinomaisesti lumisiin talvikeleihin. Varustettu vaihdettavalla, kääntyvällä jääraapalla, jossa yhteensä kuusi raaputuspintaa. Jääraapassa on myös jäähampaat, joiden avulla lujankin jään saa murskattua. Yhdessä raapan kulmassa on lisäksi ura, jonka avulla pyyhkijänsulkien puhdistus onnistuu. Lumiharjan pituus 52 cm.

Harjat myydään 15 kpl laatikoissa.
Saatavilla myös myymäläpakkauksena, jossa 64 lumiharjaa.

 

KUNGS Mega-is

KUNGS Mega-is

Mega-is on tuuhea ja pitkävartinen lumiharja, jonka avulla ylettyy puhdistamaan isommankin auton lumesta ja jäästä. Harjan pituus 77 cm, varsi kestävää alumiinia. Mega-is on varustettu samanlaisella jääraapalla kuin Max-is -harja.

Harjat myydään 15 kpl laatikoissa.
Saatavilla myös myymäläpakkauksena, jossa 32 lumiharjaa.

 

 


Air Dry -kosteudenpoistaja ehkäisee tuulilasin huurtumista

Kätevä Air Dry -kosteudenpoistaja ehkäisee ikkunoiden huurtumista, sisätilojen homehtumista, ruostumista ja sähkövaurioita. Tuote sopii käytettäväksi kaikkialla, missä ylimääräistä kosteutta esiintyy. Sopii niin autoihin, veneisiin, matkailuvaunuihin kuin kesämökeillekin.

Air Dry on tehokas ja huomaamaton.

Air Dry on loistava tuote ylimääräisen kosteuden vangitsemiseen, sillä se on huomaamaton, erittäin imukykyinen (jopa 600 ml) ja uudelleenkäytettävä. Näppärän kokonsa ansiosta kosteudenpoistajan voi sijoittaa niin penkille, jalkatilaan kuin kojelaudallekin. Air Dryn käyttöaika on, kohteesta riippuen, 2–4 kuukautta. Kun imuteho on heikentynyt, tulee kosteudenpoistaja viedä kuivumaan lämpimään. Kuivuttuaan tuote on jälleen käyttövalmis.

 

 


Hyödylliset tarvikkeet lumikaaokseen

Kahan valikoimassa löytyy muitakin tarvikkeita lumikaaoksen hallitsemiseen. Saatavilla on muun muassa lumilapioita sekä käteviä koko- ja puolipeitteitä, jotka suojaavat autoa lumelta ja jäältä. Peitettä käyttämällä vältyt myös rasittavalta ikkunoiden skrapaamiselta! Sekä koko- että puolipeitteitä on saatavilla monissa kokoluokissa, joten kaikille henkilöautoille löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Peitevalikoiman löydät Autoluettelosta: Lisävarusteet > Maskisuojat ja peitteet – TammerS > Peitteet.

Perinteisten autoilijan lumilapioiden lisäksi tarvikevalikoimasta löytyy myös kätevä, kokoontaittuva kenttälapio. Tämä 3-in-1 -tuote toimii niin lapiona, sahana kuin hakkunakin. Teräksisen lapion saa taitettua nopeasti kasaan, ja kompaktin kokonsa puolesta lapiota on helppo pitää autossa mukana ympäri vuoden. Tuotteen mukana tulee säilytyspussi.

Kaikki lapiot löytyvät Autoluettelosta: Tarvikkeet > Talvituotteet > Lumilapiot.

 

Jaa tämä artikkeli: