Apua talvikeleihin! Jäänsulattaja, kuminhoitoaine ja lukkosula

Lunta, pakkasta ja myös vetistä suojakeliä on tänä talvena riittänyt, mikä on aiheuttanut autoilijoille monenlaista pulmaa. Välillä pakkanen on paukkunut niin, että auton ovet ovat jäätyneet kiinni, ja välillä taas vetinen tihku on yön aikana vaihtunut pakkaseksi kuorruttaen auton ikkunat paksulla teräsjäällä. Näihin kaikkiin ongelmatilanteisiin löytyy ratkaisu SONAX-tuotteista! Jäänsulattaja, kuminhoitoaine ja pikalukkosula säästävät sekä aikaa että hermoja kylmänä pakkasaamuna.

Jäänsulattaja sulattaa jääkerroksen tuulilasin pinnalta.
SONAX Jäänsulattaja saa paksunkin jääkerroksen sulamaan hetkessä.

SONAX Jäänsulattaja antaa kyytiä paksullekin jääkerrokselle

Yksi talviautoilun rasittavimmista puolista on ikkunoiden skrapaaminen. Ikkunat voivat välillä olla paksussa ”teräsjäässä”, joka ei tunnu hievahtavankaan tavallisen jääraapan avulla. Lisäksi myös tuulilasinpyyhkimet voivat olla jääkerroksen peitossa, mikäli niitä ei ole muistettu nostaa ylös. SONAX Jäänsulattaja on kätevä ratkaisu näihin ongelmiin!

SONAXin nestemäinen jääkaavin kirkastaa tuulilasin ja sulattaa pyyhkijänsulat nopeasti ja hellävaraisesti. Sumuta SONAX Jäänsulattajaa jäiseen tuulilasiin sekä pyyhkimensulkiin, ja anna hetki vaikuttaa. Paksukin jääkerros muuttuu hetkessä sohjoksi, joka on helppo pyyhkäistä jääraapan tai lumiharjan avulla. Tuote myydään riittoisassa 750 ml pullossa.

SONAX Pikalukkosula pelastaa pinteestä

SONAX Pikalukkosula on näppäränkokoinen pikkupullo, jota on helppo pitää esimerkiksi talvitakin taskussa siltä varalta, että auton lukot olisivat yllättäen jäätyneet kiinni. Lukkosula sulattaa jäätyneet lukot nopeasti ja suojaa niitä uudelleen jäätymiseltä.

Lukkosulaa kannattaa käyttää säännöllisesti myös lukkopesien voiteluun, sillä niihin kertyy ajan myötä likaa ja kosteutta, mikä voi aiheuttaa korroosiota. Pahimmassa tapauksessa korroosio voi aiheuttaa sen, että autoon ei pääse enää avaimella ollenkaan. Lukkosulalla kannattaa voidella myös esimerkiksi postilaatikon ja lämpötolpan lukkopesiä.

Huom! Älä säilytä lukkosulaa autossa! Tuotteesta ei ole mitään hyötyä, jos se on jumissa auton sisällä silloin kun itse olet ulkona.

Käytä SONAX Kuminhoitoainetta autopesun jälkeen

Kuminhoitoainetta levitetään ovien tiivisteisiin.
Kuminhoitoaineen säännöllinen käyttö ennaltaehkäisee ovien kiinnijäätymistä.

Auton ovet jäätyvät pakkasella herkästi kiinni, mikäli ovien tiivisteiden väliin on jäänyt vähänkin kosteutta. Siksi auton pesun jälkeen onkin tärkeää kuivata ovien tiivisteet tarkasti, ja kuivauksen jälkeen ne kannattaa vielä käsitellä SONAX Kuminhoitoaineella. Kuminhoitoaine hoitaa tiivisteitä pitäen ne joustavina ja pehmeinä, mikä ehkäisee tehokkaasti ovien kiinnijäätymistä.

SONAX Kuminhoitoaine on erittäin helppokäyttöinen: kätevänkokoinen pakkaus istuu hyvin käteen, ja pullon suuttimessa olevalla sienellä aineen levitys käy siististi ja nopeasti. Ovien tiivisteet kannattaa käsitellä kuminhoitoaineella muutaman kerran talvikauden aikana sekä aina pesun jälkeen.

Etsi lähin SONAX-jälleenmyyjä.

 

Jaa tämä artikkeli: