Webasto Marine BlueCool -ilmastointiuutuuksia

BlueCool A-Series

Lämmönvaihdin
BlueCool A -sarjan keskiössä on kolmena eri asennusversiona saatavana oleva lämmönvaihdin. Low Profile -versio on helppo asentaa istuinryhmien / sänkyjen alle tai kattorakenteisiin, ja Slimline vastaavasti kaappien ja veneen rungon väliin. Myös Compact-versio on pienikokoinen, joten sen paikka voi löytyä mistä tahansa sopivasta hukkatilasta. Värähtelyvaimennetulle asennusalustalle kiinnitettävät lämmönvaihtimet ovat erittäin hiljaisia.

Vakiovarusteet
Uuden A-sarjan vakiovarusteisiin kuuluvat näytöllinen käyttölaite sekä uudentyyppinen tyhjennyskaukalo ja ilmausletku. Kosketusnäytöllä varustettu MyTouch-ohjainlaite on helppokäyttöinen ja sopii suoraan mm. Vimarin ja Eikoinin asennuskehyksiin. EID (Exclusive Instant Drain) on uudentyyppinen tyhjennyskaukalo kondenssivedelle, ja IRB (Insulated Remote Bleeder) eristetty letku, jolla järjestelmä voidaan tarvittaessa helposti ilmata.

Lisävarusteet
Lämpötilaerot vesirajan eri puolilla voivat johtaa tilanteeseen, jossa ylhäällä kaivataan viilennystä ja alempana lämmitystä. Sen varalle alahytit voi varustaa sähköisellä EHM (Electic Heat Module) -lisälämmitinyksiköllä, joka käynnistyy matkustajan säätäessä lämpöä suuremmalle. Lisävarusteena on myös saatavana FC (Flow Control) -lämmönsäätöventtiili ja CC (Cabin Control) -kontrolleri asennusvalmiina kitteinä.

BlueCool V-Series

Chiller-yksikkö
BlueCool V50 M on ilmastointikone, jonka eri puolille vendetta pumppaamaan veteen sitoutunut terminen energia siirretään ilmanpuhallinyksiköillä hytteihin. Portaattomasti muuntuva 8500-50000 BTU/h jäähdytysteho tekee chiller-yksikön käytöstä hiljasta ja taloudellista, mutta poikkeuksellisinta laitteessa on sen älykäs maasähkön käyttö: V50 M sopeuttaa toimintansa käytettävissä olevan sähkön mukaan eikä pimennä laituria käynnistyessäänkään (piikkivirta vain 2 A). IBEX 2014 -innovaatiopalkitun yksikön asennus on helppoa täysin kondenssivapaan rakenteen ansiosta.

Lue lisää Webasto-ilmastointiratkaisuista Autoluettelossa.

 

Jaa tämä artikkeli: