Vene 23 Båt valtaa Messukeskuksen 10.–19.2.2023

Hiiohoi, messutunnelmaa näkyvissä! Koronatilanteesta johtuen perinteiset venemessut jouduttiin siirtämään viime vuonna verkkoon, mutta pian meritunnelmaan on mahdollista virittyä taas livenä Helsingin Messukeskuksessa, kun Vene 23 Båt valtaa messuhallit 10.–19.2.2023. Totuttuun tapaan messuilla riittää varmasti nähtävää ja koettavaa koko perheelle – tervetuloa!

Myös Kaha on jälleen mukana messuhulinassa osastopaikalla 3d31. Osasto sijaitsee venetarvikkeille varatussa messuhallissa numero 3. Monipuolisella osastollamme on esillä venevarusteita laidasta laitaan: aina lämmitys-, ilmastointi- ja sähköjärjestelmistä keittiötarvikkeisiin, palonsammutukseen ja elektroniikkaan. Tule moikkaamaan!

Sup-lautailun ja muiden vesilajien kokeilualue vuoden 2020 Vene Båt -messuilla.
Vesilajien kokeilut ovat olleet jo vuosia osa Vene Båt -messujen ohjelmaa. Kuva: Messukeskus.

Venemessujen aukioajat

Vene 23 Båt -messut ovat avoinna 10.–19.2.2023:

  • Arkisin klo 11–19
  • Viikonloppuisin klo 10–18

Messulippuja saa ostettua joko ovelta tai tapahtuman verkkokaupasta. Verkkokaupasta saat liput ilman palvelumaksua.


Veneitä Vene 20 Båt -messuilla.
Messuveneitä vuonna 2020. Kuva: Messukeskus.

Monipuolinen Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma

Perinteikkäät, vuodesta 1976 järjestetyt venemessut siirtävät katseet tulevan kesän veneilykauteen. Pohjois-Euroopan suurin venealan tapahtuma tarjoaa kävijöilleen jälleen monenlaista nähtävää, sillä mukana on yli 200 näytteilleasettajaa. Esillä on satoja erikokoisia ja -hintaisia veneitä, varusteita, tarvikkeita sekä runsaasti erilaisia vesiharrastuksia.

Myös messuohjelma on erittäin monipuolinen – luvassa on veneilytarinoita, -vinkkejä, työnäytöksiä, lajikokeiluja sekä huippupuhujia viidellä eri tapahtuma-alueella. Ohjelmassa tutustutaan muun muassa venematkailuun, vesiurheilulajeihin, vetouisteluun, heittokalastukseen sekä erilaisiin veneen kunnostusprojekteihin.

Lue lisää tapahtumasta ja tutustu ohjelmaan: vene.messukeskus.com

 

Jaa tämä artikkeli: