Kaha on jälleen mukana Vene 24 Båt -messuilla

Upeita veneitä ja rentoa vesielämää on taas tarjolla Helsingin Messukeskuksessa 9.–18.2.2024! Myös Kahan venevarusteet ovat perinteisesti menossa mukana ja meidät löytää osastolta 3d21. Totuttuun tapaan messuilla riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle – tervetuloa!

Vene 24 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma, joka kutsuu haaveilemaan kesästä keskellä kylmää helmikuuta. 10 päivää kestävässä tapahtumassa pääsee tutustumaan satoihin erikokoisiin ja -hintaisiin veneisiin, varusteisiin, tarvikkeisiin sekä hauskoihin vesiharrastuksiin. Olitpa sitten innokas veneilijä, kalastaja tai vaikka suppailija, tarjoaa Vene 24 Båt varmasti jotain uutta ja inspiroivaa.

Viime vuoden Vene Båt -messuilla riitti kuhinaa. Kuva: Messukeskus.

Kahan löydät messuhallista 3

Kahan osasto 3d21 löytyy tänäkin vuonna messuhallista numero 3. Monipuolisella osastollamme keskitymme esittelemään veneiden lämmitys-, ilmastointi- ja sähköjärjestelmiä, mutta mukana on muun muassa myös alkotestereitä, jääkaappeja ja liesiä. Tuotemerkeistä mukana ovat esimerkiksi: Webasto, Webasto Indel Marine, Whisper Power, Dräger, Thetford ja Kenyon.

Kaikki Kahan venevarustetuotemerkit ovat venevalmistajien suosimia ja hyväksymiä. Tervetuloa moikkaamaan asiantuntijoitamme!


Venemessujen aukioajat

Vene 24 Båt -messut ovat avoinna 9.–18.2.2024:

  • Arkisin klo 11–19
  • Viikonloppuisin klo 10–18

Messulippuja saa ostettua joko ovelta tai tapahtuman verkkokaupasta. Verkkokaupasta saat liput ilman palvelumaksua.

 

Lue lisää tapahtumasta ja tutustu monipuoliseen ohjelmaan: vene.messukeskus.com

Jaa tämä artikkeli: