Rakenna maasähköjärjestelmä veneeseen Ratio-tuotteilla

Kesä ja veneilykausi lähestyvät vauhdilla, joten on järkevä hetki kasvattaa Kahan veneisiin kohdistuvaa tuotevalikoimaa! Olemme ottaneet nyt valikoimaamme hollantilaisen Ration maasähkötuotteet veneisiin. Tuotteita saatavilla sekä ammattiasennuksiin että helppoon ”plug ’n’ play” -asennukseen.

Kun vene on satamassa, saa laitteisiin virtaa Ratio-maasähköjärjestelmällä.

Nykyajan veneissä on paljon virtaa vaativia laitteita ja järjestelmiä. Jotta kaikkia veneen sähkölaitteita voidaan käyttää huoletta, on järkevää varustaa vene maasähköjärjestelmällä. Järjestelmän avulla sähkölaitteet saadaan kytkettyä verkkovirtaan, kun vene on satamassa.

Kahan kattavan Ratio-tuotteiden valikoiman avulla rakennat maasähköjärjestelmän kaikenlaisiin veneisiin. Valikoimasta löytyy niin ammattilaisen asennettavia, kytkettäviä järjestelmiä, kuin helppoasenteisia Plug’n’Play -tuotteitakin. Ammattipuolen valikoimasta löydät muun muassa PUR-kaapelirullat, pistotulpat sekä lukuisia vaihtoehtoja kansiliitokseen. Saatavilla myös maasähkösarjoja, joissa kaikki osat ovat kätevästi samassa paketissa.

Maasähköjärjestelmä veneeseen helpoilla Plug’n’Play -tuotteilla

Ration Plug’n’Play -tuotteilla on mahdollista rakentaa turvallinen maasähköjärjestelmä veneeseen myös amatöörin toimesta. Kaikki tuotteet ovat kytkettävissä omilla pikaliittimillään, minkä ansiosta hankalia sähkötöitä ei tarvita. Pikaliittimillä asennus on äärettömän nopea, ja lisäksi viisi eri jatkokaapelipituutta tuovat mahdollisuuksia ja vapautta esimerkiksi pistorasioiden sijoitteluun.

Plug’n’Play -tuotteiden valikoimasta löytyy myös valmis maasähkösarja, joka sisältää sähkökeskuksen, liitäntäjohdot sekä yhden pistorasian kahdella suko-ulostulolla.

> Ratio-maasähkötuotteet Autoluettelossa

Suurin osa Ratio-tuotteista on Kahalla aluksi tehdastilaustuotteita, jotka saadaan tilattua Suomeen noin kolmessa viikossa.

Jaa tämä artikkeli: