VDO:n marine- ja ajoneuvotuotteet Kahalta

vdo_veneKahan emoyhtiö KGK on edustanut VDO-tuotteita 1950-luvulta alkaen, ja Kaha Oy on tuonut Suomeen ja myynyt VDO:n marine- ja ajoneuvotuotteita jo vuodesta 1992. Pitkä kokemus antaa myös jatkossa vahvan selkänojan VDO-tuotteiden jakelulle ja tekniselle tuelle.

AcquaLink monitorointijärjestelmä

AcquaLink on VDO:n uusi venekäyttöön suunniteltu monitorointijärjestelmä, joka yhdistää perinteisten analogiantureiden tiedot ja digitaalisen väylädatan helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Järjestelmän keskuksena on monipuolinen Nav Box, joka kokoaa mm. NMEA 2000- ja 0183-laitteista sekä muista järjestelmistä saadut tiedot ja tuo ne AcquaLink-sarjan mittareilla ja TFT-monitoiminäytöillä monitoroitavaksi.

ViewLine mittarisarja

ViewLine on VDO:n moderni vene- ja ajoneuvokäyttöön suunniteltu analogimittarisarja, joka hyödyntää uusinta mittariteknologiaa yhteensopivuuden aiempien mittari- ja anturisarjojen kanssa huomioiden.vdo_mittari1

ViewLine GPS Speed on elektroninen monitoimiloki sisäänrakennetulla GPS-vastaanottimella, minkä ansiosta ulkoista antennia tai nopeusanturia ei tarvita. Yhdistelmämittari on todellinen Plug & Play -ratkaisu sekä uusiin että vanhempiin veneisiin korvaamaan mekaanisia ja sähköisiä lokinäyttöjä. Mittari on saatavana asteikoilla 70 ja 35 sekä uutuutenä 12, joiden nopeusyksiköksi voi valita kn, kph tai mph.

Anturit ja kytkimet

VDO on jo vuosikymmeniä tunnettu erittäin laajasta, erilaisilla kierteillä, pituuksilla ja liitäntävaihtoehdoilla varustetusta anturi- ja kytkinvalikoimastaan. Kaikki eurooppalaisille markkinoille vuoden 1967 jälkeen valmistetut moottorivalvonta-anturit ovat edelleen yhteensopivia Viewline- ja AcquaLink-mittareiden kanssa.

Hae tuotteita Autoluettelosta.

Jaa tämä artikkeli: