Hitachi-tuotteet täydentämään Kahan hehkurelevalikoimaa

Kahan varaosavalikoima laajentuu japanilaisen varaosavalmistajan Hitachin tuotteilla. Uusia varastoitavia tuotteita valikoimassa on yli 200 nimikkeen verran, joiden lisäksi saataville on tulossa myös tehdastilaustuotteita.

Kahan Hitachi-tuotteiden valikoima painottuu dieselautojen hehkureleisiin ja hehkutuksen ohjainlaitteisiin, mutta valikoimaan on otettu lisäksi useita polttoainepumppuja ja -säiliöyksiköitä, ilmamassamittareita, erilaisia antureita sekä sytytyspuolia.

Hitachi Automotive Systems

Japanilainen Hitachi on monikansallinen teknologiayhtiö, joka valmistaa esimerkiksi elektroniikkaa, teollisuuden koneita sekä autojen osia. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 84 miljardia, josta noin 9 miljardia tulee yhtiön ajoneuvo-osastolta.

Hitachi Automotive Systemsillä on lähes 60 tuotantolaitosta ympäri maailman, joten se on yksi merkittävistä autoteollisuuden globaaleista toimijoista ja yksi suurimmista japanilaisten ja eurooppalaisten autojen varaosien valmistajista. Yritys valmistaa kaikki Hitachin ja toisen brändinsä, Hücon, tuotteet itse omissa tehtaissaan ja toimii OE-toimittajana esimerkiksi ilmamassamittareissa, polttoainejärjestelmän osissa sekä sytytysosissa.

Hehkureleissä Hitachin tuotevalikoima on yksi jälkimarkkinoiden laajimpia. Hehkurelevalikoimaan kuuluu lähes 130 tuotetta ja valikoima kattaa lähes 7400 ajoneuvoa.

Kuhunkin ajoneuvoon soveltuvat Hitachi- ja Hüco-tuotteet löytyvät Autoluettelosta rekisterinumerohaun avulla. Helpoin tapa selata uutta tuotevalikoimaa on kirjoittaa ”HC-*” Autoluettelon ”Hakusana/tuotenumero”-kenttään, jolloin sivusto listaa kaikki uusien tuotemerkkien nimikkeet.

 

Jaa tämä artikkeli: