Thule VeloSlide helpottaa polkupyörien kuljetusta

Polkupyörien repiminen ulos matkailuauton takatallista voi olla hankalaa ja turhauttavaa, etenkin jos tilassa säilytetään paljon muitakin tavaraa. Thulen uutuustuote, VeloSlide-pyöräteline, on luotu helpottamaan polkupyörien esille ottamista ja pitämään takatilan järjestyksessä niin, etteivät pyörät pääse sotkeentumaan muihin irrallisiin esineisiin.

UUTUUS! Thule Veloslide -teline
VeloSlide liukuu autosta vaivattomasti
Pyörän saa liu’utettua vaivattomasti ulos auton takatilasta.

Thule VeloSlide on uusi, innovatiivinen pyöräteline, joka kiinnitetään kiskoilla matkailuauton takatalliin. VeloSlide-pyöräteline liikkuu kiskojen varassa sekä poikittain että pitkittäin ja siihen saa kiinnitettyä kaksi polkupyörää. Kun pyörät halutaan ottaa esiin, kiskoa yksinkertaisesti liu’utetaan ulospäin ja pyörät tulevat ulos tallista kuin tarjottimella. Kiskon liikuttamiseen ei vaadita voimaa, joten liike onnistuu hyvin yhdellä kädellä. Ulosliukuvan osion pituus on 1,5 metriä.

Telineeseen voidaan kiinnittää niin sähköpyörä, lastenpyörä kuin isompikin polkupyörä, sillä teline on helposti säädettävissä. Polkupyörän runko kiinnitetään telineessä oleviin, pehmustettuihin leukoihin ja renkaat kiilataan neljän mustan tapin väliin. Kaikenkokoiset pyörät sopivat telineeseen, sillä tappeja saa liikuteltua kiskossa vapaasti renkaan koolle sopiviksi. Pyörän tukevasti paikallaan pysyminen varmistetaan tapeissa olevilla räikkähihnoilla.

Säästä tilaa ja hermojasi

Uutuusteline on suunniteltu takatallin rajallista tilaa silmällä pitäen. Koska VeloSlide liukuu myös sivuttaissuunnassa, kapea teline on helppo liu’uttaa sivuun tai irrottaa alustastaan silloin kun sille ei ole käyttöä.

Telineen kätevyys korostuu myös silloin kun haluat päästä käsiksi muihin takatallissa säilytettäviin tavaroihin; vedä teline polkupyörineen ulos ja saat heti tilaa toimia, ilman ärsyttävää pyörien edestakaisin nostelua. Myös pyörien kiinnitys telineeseen on huomattavasti miellyttävämpää, kun telineen vetää auton ulkopuolelle eikä tarvitse kyyristellä ahtaassa tilassa.

 

Polkupyörätelineet matkailuautoille löytyvät Autoluettelosta.

Jaa tämä artikkeli: