Kaha mukana Caravan 2023 -tapahtumassa Lahdessa

Hei kaikki karavaanarit ja matkailusta kiinnostuneet! Suomen suurin matkailuajoneuvoalan tapahtuma, Caravan 2023, järjestetään Lahden Messukeskuksessa torstaista sunnuntaihin 21.–24.9.2023. Lämpimästi tervetuloa!

Caravan 2023 -tapahtuma tarjoaa jälleen monipuolisen kattauksen tulevan kauden ajoneuvomalleja, lisävarusteita, tarvikkeita, palveluita sekä matkailuvinkkejä. Esillä on satoja erilaisia matkailuajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin.

Caravan-messut toimivat myös perinteisenä matkailijoiden tapaamispaikkana. Messuilla vierailee vuosittain noin 16 000 kävijää ja Lahden alueelle kerääntyy tapahtuman aikana yli 2500 matkailuauto- ja vaunukuntaa.

Vanlife-reissupakun rakentaminen on yksi matkailun kuumimmista trendeistä.

Teemoissa muun muassa omatoimimatkailua ja Vanlife

Matkailuajoneuvoharrastuksen suosio on ollut huimassa kasvussa jo useamman vuoden ajan. Yhä useampi arvostaa vapautta lomailla juuri oman mielen mukaan, ilman tiukkoja aikatauluja. Caravan-messujen yhteydessä toteutetaan jälleen suosittu omatoimimatkailuun keskittynyt Matkailija 2023 -teema-alue, joka palvelee niin uusia harrastajia kuin kokeneita konkareitakin. Alueella esitellään niin kohdeideoita, tarvikkeita kuin palveluitakin.

Vuoden 2023 messujen uutuusteema on Vanlife, johon keskitytään erityisesti lauantaina 23.9., jolloin messukeskuksen piha-alueelle kerääntyneet reissupakut avaavat ovensa messuvieraille. Päivän aikana kuullaan myös reissuvinkkejä ja -tarinoita mm. Ylen Van Life-ohjelmasta tutulta Aino Huilajalta.

Aukioloajat:

  • Torstai 21.9.: klo 12–18
  • Perjantai 22.9.: klo 10–18
  • Lauantai 23.9.: klo 10–17
  • Sunnuntai 24.9.: klo 10–16

> Tutustu messutarjontaan ja osta liput ennakkoon!

 


Kaha mukana messuhuumassa osastolla B9a

Kahan asiantuntijat löytyvät Caravan-messujen B-hallista, osastopaikalta B9a. Osastomme keskittyy tänä vuonna erityisesti uusiin, kupumaisiin Thule Approach -kattotelttoihin. Panoraama- ja kattoikkunoilla varustettu auton kattoteltta on erinomainen vaihtoehto retkeilyyn, sillä se mahdollistaa mukavan yöpymisen ja maisemista nauttimisen missä ja milloin vain.

Kattotelttojen lisäksi Kahan osastolla esitellään myös matkailuautoihin ja esimerkiksi Vanlife-henkisiin pakettiautoihin soveltuvaa Indel B Plein-Aircon -kattoilmastointilaitetta. 12 V virtalähteellä varustettu Plein-Aircon -ilmastointilaite ei vaadi toimiakseen verkkovirtaa tai invertteriä, joten se on ihanteellinen käytettäväksi yöpymispaikoissa, joissa verkkovirtaa ei ole saatavilla.

Tulkaahan moikkaamaan!

Kaha on mukana Lahden Caravan 2023 -tapahtumassa osastolla B9a.

Jaa tämä artikkeli: