Moottori-lehdeltä kehuja SONAX-tuotteille

Moottori-lehti listasi jälleen vuodenvaihteen kunniaksi viime vuoden parhaita autonhoitotuotteita. Arvostelussa olivat mukana vuoden 2018 aikana Moottorin autonhoitojuttusarjassa esiintyneet tuotteet. Moottorin testaamien tuotteiden joukossa oli luonnollisesti myös SONAX-tuotteita, joista erityiskiitosta saivat SONAX Ikkunapesu ja SONAX XTREME Spray & Seal.

SONAX Ikkunapesu ja SONAX XTREME Spray & Seal – Tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä

Moottorin listauksessa vuoden parhaita tuotteita esiteltiin käyttökohteen mukaan. SONAX Ikkunapesu päihitti kilpailijansa lasinpesukategoriassa ja SONAX XTREME Spray & Seal -pinnoite sai kehuja ”sumuta & huuhtele” -tuotteiden joukossa.

SONAX Ikkunapesu puhdistaa tehokkaasti kertakäsittelyllä.

SONAX Ikkunapesu valittiin parhaaksi lasinpesutuotteeksi, sillä se on loistava yhdistelmä puhdistustehoa, helppokäyttöisyyttä ja kustannustehokkuutta. Ikkunapesu on lisäksi miellyttävän tuoksuinen ja soveltuu myös kodin muiden lasipintojen puhdistukseen.

SONAX pärjäsi hyvin myös ”sumuta & huuhtele” -kategoriassa, jossa SONAX XTREME Spray & Seal Suihkutettava pinnoite sai erityiskiitosta käytön helppoudesta ja nopeudesta. Moottori-raati suositteleekin SONAX-tuotetta etenkin helpoutta arvostavalle kuluttajalle. SONAX XTREME Spray & Seal myydään kätevässä sumutinpullossa, jonka avulla aineen levitys onnistuu käden käänteessä.

Moottori-lehden ”Vuoden 2018 parhaat autonhoitotuotteet” -artikkelin löydät täältä.

Lue lisää SONAX XTREME Spray & Sealista.

Jaa tämä artikkeli: