Polttoainejärjestelmän puhdistusaine poistaa karstat ja epäpuhtaudet

Auton polttoainejärjestelmään kertyy ajan mittaan epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa häiriöitä ajoneuvon toiminnassa. Polttoainejärjestelmän puhdistusaine on helppo ja nopea tapa ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä.

Sekä bensiini- että dieselkäyttöisiin polttoainejärjestelmiin kertyy herkästi kosteutta, joka aiheuttaa niin bakteerien kuin karstankin muodostumista järjestelmään. Kosteuden kerääntymistä voi ehkäistä pitämällä polttoainetankkia mahdollisimman täynnä, mutta saatavilla on myös tehokkaita lisäaineita.

Polttoainejärjestelmän puhdistus onnistuu helposti SONAX-lisäaineilla. Kaada pullollinen tankkiin ja valmis!

Auton polttoainejärjestelmän puhdistusaine puhdistaa ja suojaa

Kosteuden myötä polttoainejärjestelmään kertynyt, epäpuhtauksista muodostunut massa voi tukkia polttoainesuodattimen ja aiheuttaa suuriakin häiriöitä auton moottorin toimintaan. Tällaisia ongelmia on kuitenkin helppo ennaltaehkäistä käyttämällä säännöllisesti suoraan polttoainetankkiin lisättävää puhdistusainetta.

SONAX-tuotteiden valikoimasta löytyy, perinteisempien autonhoitotuotteiden lisäksi, myös tehokkaita lisäaineita polttoainejärjestelmän puhdistukseen. Suoraan polttoainetankkiin lisättävä SONAX- polttoainejärjestelmän puhdistusaine puhdistaa kaikki moottorin osat, joiden kautta polttoaine kulkee nesteenä. Puhdas polttoainejärjestelmä mahdollistaa paremman palamisprosessin, kuluttaa vähemmän polttoainetta ja tuottaa siten myös vähemmän haitallisia päästöjä.

Valikoimasta löytyy omat tuotteensa diesel- ja bensiiniajoneuvoille. Dieseljärjestelmän puhdistusaine ehkäisee parafiinikiteiden muodostumista, poistaa karstaa sekä puhdistaa koko polttoaine- ja ruiskutusjärjestelmän. Bensiinijärjestelmän puhdistusaine puolestaan puhdistaa auton polttoainejärjestelmän sekä voitelee polttoaine- ja suihkutuspumpun sekä suuttimet antaen suojaa korroosiota vastaan. Aine sopii käytettäväksi kaikkien bensiinilaatujen kanssa.

Näin teet polttoainejärjestelmän puhdistuksen

  1. Tankkaa autoon 40–60 litraa polttoainetta.
  2. Valitse joko bensiini- tai dieseljärjestelmälle sopiva SONAX-puhdistusaine.
  3. Kaada koko pullollinen pesuainetta polttoainetankkiin.
  4. Valmis. Mitään muuta ei tarvita. Voit ajaa autolla heti käsittelyn jälkeen.

SONAX- polttoainejärjestelmän puhdistusaine on helppo ja edullinen tapa suojata autoasi monenlaisilta ongelmilta. Suosittelemme käsittelyä säännöllisesti, esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa.

Jaa tämä artikkeli: