Täydensimme valikoimamme LUK-kytkimillä

luk_logo

luk_kytkimet

Kaha pyrkii toimittajana tarjoamaan markkinoiden laajimman valikoiman tuotteita.  Jo ennestään laaja kytkinvalikoimamme paranee entisestään täydelliseksi kun mukaan tulevat laadukkaat LuK -kytkimet. Kahan ohjelmassa on nyt Suomen kattavin LuK-kytkinosien valikoima henkilöautoihin.

Vuonna 1965 perustettu Lamellen- und Kupplungsbau GmbH kohosi nopeasti erityisesti kytkimien ja kytkinosien maailmankuuluksi kehittäjäksi. Yrityksen ensimmäinen innovaatio oli VW Typ 3:een suunniteltu jousilevykytkin, jota seurasivat tulevina vuosikymmeninä mm. kaksoismassavauhtipyörä sekä itsesäätyvä kytkin. LuK vahvistaa Kahan kytkinohjelmaa sekä tuo uutuutena valikoimaan myös DSG-vaihteiston komponentteja. LuK -kytkimet valmistetaan Saksassa ja niillä on Kahan tapaan kolmen vuoden takuu.

Tarjolla päämiestason LuK-koulutusta

LuK tarjoaa alueellista koulutusta Kahan jälleenmyyjille ja asiakaskorjaamoille, jotka haluavat syventää myyjiensä ja mekaanikkojensa tietämystä LuK-osista ja niiden asentamisesta. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään vielä vuoden 2016 aikana.

Etsi tuotteita Autoluettelosta

 

 

 

Jaa tämä artikkeli: