LIQUI MOLYn öljyopas on uudistunut! Mukana paljon toivottu rekisterinumerohaku

Oikean öljyn löytäminen öljyluokitusten sekavasta viidakosta voi osoittautua haastavaksi tehtäväksi. Tästä syystä saksalainen öljyasiantuntija LIQUI MOLY on helpottanut juuri sopivan tuotteen löytämistä tuomalla kätevän rekisterinumerohaun öljyoppaaseensa. Uudistunut, suomenkielinen öljyopas löytyy LIQUI MOLYn kotisivuilta. Syötät vain ajoneuvon rekisterinumeron ja juuri oikeat tuotteet löytyvät helposti ja nopeasti.

Uudessa öljyoppaassa oikeat tuotteet löytyvät helposti myös rekisterinumerohaulla.
Monipuolinen LIQUI MOLY Öljyopas

Juuri oikeanlaisen moottoriöljyn käyttö on äärimmäisen tärkeää, sillä nykyajan moottoriöljyt eroavat suuresti toisistaan. Väärän öljyn laittaminen järjestelmään voi johtaa jopa vaikeisiin moottoriongelmiin ja -vaurioihin.

Suosittua LIQUI MOLY Öljyopasta käyttää päivittäin noin 5000 käyttäjää, aina mekaanikoista tavallisiin autoilijoihin. Oikeanlaisten moottoriöljyjen lisäksi oppaasta löytyy myös kullekin ajoneuvolle tarkoitetut vaihteistoöljyt, jarrunesteet, ohjaustehostinöljyt ja muut käyttönesteet. Henkilöautojen lisäksi öljyoppaasta löytyy oikeat öljyt ja nesteet myös moottoripyörille, veneille, hyötyajoneuvoille sekä rakennus- ja maatalouskoneille.

LIQUI MOLY Öljyopas on erittäin helppokäyttöinen; voit hakea ajoneuvolle sopivia tuotteita rekisterinumerohaun avulla tai vaihtoehtoisesti valitsemalla ajoneuvon lajin, merkin, mallin ja tyypin. Uudistunut opas sisältää noin 80 000 eri ajoneuvon tiedot.

Tutustu LIQUI MOLY -tuotevalikoimaan.

Jaa tämä artikkeli: