XTREME Ikkunapesu + mikrokuituliina = Täydellinen kombo

XTREME Ikkunapesu myydään 500 millilitran suihkepullossa.

Kevään matalalta paistavat auringonsäteet häikäisevät ikävästi kuljettajan silmiä ja vaikeuttavat siten havainnointia. Häikäisyefekti voimistuu entisestään, mikäli tuulilasi on likainen. Liikenneturvallisuuden kannalta onkin erityisen tärkeää, että ikkunat pidetään puhtaina niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Lyömätön kombo ikkunoiden sisäpuoliseen pesuun on SONAX XTREME Ikkunapesu ja lasipinnoille sopiva mikrokuituliina.

SONAX XTREME Ikkunapesu takaa raidattoman lopputuloksen

Lasinpesuneste huuhtoo tuulilasia säännöllisesti, minkä lisäksi ikkunoiden ulkopinnat saavat perusteellisen puhdistuksen aina autopesun yhteydessä. Myös ikkunoiden sisäpintojen puhdistamiseen tulisi kuitenkin panostaa, sillä pinnoille kertyy yllättävän nopeasti pölyä ja muuta likaa, jotka muodostavat kuljettajan näkökenttää sumentavan kalvon. Sisäpuolelle kertynyt pöly myös lisää ikkunoiden huurtumista.

 

SONAX-mikrokuituliinalla pyyhit lasipinnat siististi ja nopeasti.

Loistava kombo ikkunoiden sisäpintojen puhdistukseen on SONAX XTREME Ikkunapesu ja laadukas SONAX-mikrokuituliina sisäpinnoille. Tehokkaan ikkunapesuaineen koostumus perustuu ns. ”pure water” -teknologiaan, jossa demineralisoitu vesi puhdistaa ikkunat ikäviä raitoja jättämättä. Käyttämällä viimeistelyssä sisä- ja lasipinnoille soveltuvaa mikrokuituliinaa saat kirkkaan lopputuloksen nopeasti. Pakkaus sisältää kaksi mikrokuituliinaa. Liinan koko 40 x 40 cm.

Etsi lähin SONAX-jälleenmyyjäsi.

 

 

Lue myös: Vaahdotin tekee pesusta ja pinnoituksesta hauskaa hommaa

Jaa tämä artikkeli: